hepinize çokk teşekkür ederim adana mt ye sevgiler
herkese selam.....gürsel tebrik ederim eline sağlık güzel av olmuş ama neden balığı eve görtürdükten sonra mutfakta sende soyundun....anlamdım sen balığı yemek için tutmuyormusun.....ters giden bi şeyler var ama neyse....
demirgürsel kedi olalı bi fare tuttun... artık yemeğe çağırırsın bizi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
wertcvb babacan motorun hayırlı olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 PM ----------
demirgursel abi süpersin balık da iyi ama sen niye soyundun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 PM ----------
Hani dün tekire gelecektinizz? gözüm yolda sizi bekledim haa. Bende tekirdeki int. cafede idim belki gelirlerde soğuk, soğuk kiraz ikram ederim diye kös, kös yola baktım.
eyvallah sağol bende adana mt ye katılıp gezilere katılıp sizlerle birlikte olmak istiyorum ama nasıl olur nasıl bir yol izlemem gerekir bilmiyorumki beni en iyi muzaffer abi anlar hemşeriyiz nekadar uzak olduğumu o daha ii bilir aslında birde şunu belirtmek isterim kullandığım motor songshen 200 gy yani uzun yola gelirmi bilmiyorum bide şöle bie durum var ben adana da değilim adana ya 100 km uzaklıktayım toplanma yeriniz sabitmi yoksagidilecek yöne göremi önceden ayarlanmış bir yer olup oradamı toplanıyorsunuz,,mesela mersin taraflarına gidecek olsak ben extra gidiş ve dönüşüde katarsak sizden 200km daha fazla yol gidecem nasıl olur bilmiyorum birde dönüş kaç gibi olur malum pazar günü ertesi günü iş başı benim içinde ders başı oluyor en erken ne zaman döneriz [COLOR="Blue"]vs gibi baş ağrıtan sorularım var nasıl olcak bilmiyorumyinede ben sizle irtibatı koparmam bana yakın mesela yumurtalık-osmaniye-ceyhan-antakya vs gibi civarlara gezi düzenlediğinizde gelebilirim[SIZE="5
[QUOTE=jönysf;1642590]wertcvb babacan motorun hayırlı olsun [COLOR="Silver"]
ADANA MT ye teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:16 PM ----------
oh oh aradabir kendini şımartmak lazım
abooooooooooooooooooov
ayıptır yav o balığı tutana kadar ter içinde kaldım eve dönünce rahatlıyım dedim.balığı temizlemeye durdum, yavru parçalara bölünmeden son bir resim çekilim dedimdi
vallaha tren kaçtı, az önce kaynana, kayınbaba ve biz kılçıklarını açıkta bırakacak kadar temizledik ve dıkandık resmen.artıkın bir dahakine sözümüz olsun
ayıp ediyon ha halukcum hem bu konuda espiri istemiyom ona göre ha ha haaaaaaaa
canım benim kendini çocuk hissediyorsun demek
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydıııın ADANA MT.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Adana Mt Hayırlı işler.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bir günaydında benden Adana hayırlı işler bol kazanclar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
herkese günaydınnnnn,hayırlı işler bol gülüşler,kazasız keyifli sürüşlerrrr
Agökçe abim 2 kişi daha bulursak bedavaya getirebiliriz birisini,değişimli bineriz abi, hemde kırmızısını alırız
Günaydınlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:53 AM ----------
Hep söz veriyoun, hiç sözünü tutmuyon
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:55 AM ----------
Gökhan hocamın sözü var, bilete para çıkınca hepimize Goldwing alacakmış
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)