Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gürbüz çoçuk sen bir yerlere gitmemişsin
Tıraş bıçağı GİLLETTE ise motorsiklet BMW dir
Abim ne çiziyosun? Çok yorulduysan ver bi kısmını da ben yapim
3d'sinden
Haluk Abi çantalar klasmış. Motosiklette çanta görünümünden ve yükünden hiç haz etmesem de kullanışlı olduğu gerçek. Fiyat makul ise kap derim.
Karadeniz e gideceklere de çok imreniyorum inşallah birkaç yıl içinde benimde şansım olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 PM ----------
ovacıktan sevgiler
Abi arkada üstsüz mü görüyorum ne, abooo
cinsiyetleri karıştırmayalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:51 PM ----------
gürbüz çocuk ismi neydi hani şu ingilizce hocası olan onun siteye koyduğu gezi fotoları niçin açılmıyor.onun yapacağı bu kadar olur.bu işleri en iyi sen yaparsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 PM ----------
buradaki arkadaşlarla paylaşacaktım
sevgili arkadaşlarım hepinizin BABALAR GÜNÜ,NÜ şimdiden kutlarım.
kızı kolda fazerı yolda severim.
tüm taze babaların, baba gibi adamların, baba adaylarının ve baba olamaya çalışanların babalar gününü kutlarım.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
arkadaşlar,yarın bende geziye katılamayacağım.bende gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim.
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
tüm babaların ve baba adaylarının babalar günü kutlu ve mutlu olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 PM ----------
züğürtlerle işim olmaz.sen hep böyle yapıyorsun
iyi geceler
aman dikkat babalar günü kutlama yolunda babalara gelmeyelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 AM ----------
demirgursel, celikgürsel
şu an forumdakilere bakın ulen ben senden kurtulamayacammı
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın Millet
Hayırlı pazarlar, gezenlere iyi eğlenceler, babalara "Babaaa Büyüksüüüüün"
Turgay abi hangi fotolar yok oldu?
babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)