Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
geziye gidecek arkadaşlara şimcikten iyi eğlenceler,tek parça gidin tek parça gelin
doğru diyon abi onların BMW si var ayak uydurmak zor olur ama yaparız bişeyler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 PM ----------
grup yapmaya zorluyorlar yapacak birşey yok neyse abi cigerde yeriz cumartesi de gezeriz yeterki beni gruba alın
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
Olurmu, tam bir babayım ama babalar günü (kutlama hariç) diğer günlerden pek bi farkı yokki
Bizde gelir kaynağı tek olunca böyle oluyor
Sende iki gelir kaynağı var tabi, senin babalar günü süper geçiyordur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:30 PM ----------
okudum 1984, ama bi şey anlamadım bi şifre çözücümü alsam
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
arkadaslar demırım dun cıktı termınatorlukten kurtuldum sımdı egzersız zamanı tum mt ye selamlar )
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)