günaydın adana mt nin güzide insanları,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
günaydın adana mt nin güzide insanları,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Günaydın Adana MT...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Günaydın hayırlı kazançlar neş-e dolu günler dilerim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar
gn 250 suzuki :bounce:
Günaydın YÜCE TÜRK MİLLETİ ve tüm mt üyeleri....Gününüz aydınlık olsun...
biz güzide değilmiyiz birader...ben bu bol kazanç olayına taktım...arkedeş ben kazanmıyom ki patron kazanıyo...biz maaşa talimgen...
ayıptır sorması Adana MT ne işle iştigal eder...esnafsa hangi sektör ne alır ne satar memursa nerde yazmak mümkün olur mu bizde öğrenmiş oluruz işimiz düşerse valla burdan sipariş geçeriz yabancıya gitmeyiz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
herkeze günaydın gününüz en az güzel olsun.sizin kadar
[COLOR="Red"]motor kullanmak yürek ister [/COLOR] ::blushani
iyigünler. Haluk hocam bizim tishört leri nasıl alırım sizden? artık bizde giyelim yaz bitecek
merhaba arkadaşlar,
Bugün toğun bi gündü, ancak girebildim ama bakıyorum benden başka kimsecikler yok
Pazar günkü gezi programını hazırlayıp yazacam, gelmek isteyenler isimlerini eklesin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:01 PM ----------
Bencede sorma
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Kara para koşturuyo babam hepsi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
bana uyar .....herkes aynı fikirdeyse ben varım....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)