Evlendikten sonra hiç zannetmiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 AM ----------
Yazdığınız şeylere bak, incir çekirdeğini bile doldurmaz....
Fazla büyütmemek gerek
İkinizide seviyourz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 AM ----------
[/COLOR]Dur ya unuttum, GÜNAYDIN mı desem TÜNAYDIN mı desem
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
tünaydın arkadaşlar iki haftadır gezi yok yerinizde nası duruyorsunuz anlamadım kurtları döke döke kurtmu kalmadı yoksa
iyi pazarlar arkadaşlar
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
arkadaşlar,ben saat 16,30'dan sonra ademin oraya gideceğim.işi olmayan,evde sıkılan varsa gelsin.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
muzafferim seneye bu haftaya nereye gezi olacak, bilelimde 1 sene önceden listemizi yapalım
ayıp size götürün tatlıları bide burda canımızı çektirin, neyse çarşambaya affettirirsiniz
selim baba da çok pis bakmış yavvv
esefi boşver isom gel biz EFES le tanışalım, iyi bir arkadaştır, derde devadır
23:30 u bekleyen olursa orda olurum varmı öyle bir delikanlı
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hayırlı akşamlar adanalı-- fazerr-- simyacı (pardon zafer abi sen gözden kaçmışın) başka online yok herhalde
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
evdeyim ya inşallah gitmemişsindir
sonra bas paparayı
ayrıca: RİDE TO WORK DAY
Tarihçe
İş Günü Sürüşü (ride To Work Day) görsel malzemeleri ilk defa 1989 ve 1991′de Aero Design and Manufacturing Company ismli Amerikalı bir motosiklet giyim üretici firma tarafından tasarlandı. bu görsel malzemeler, motosiklet dergisi editörü Fred Rau’nun ilham kaynağı oldu ve bu konuda bir makale yayınladı.
1992′de Road Rider isimli motosiklet dergisinde (şu an adı Motorcycle Consumer News) Mayıs 1992 sayısında İş Günü Sürüşü yapılması gündme geldi.Söz konusu yazıdan bir alıntı: “Eğer hatırlarsanız bir kaç ay kadar önce yine bu köşeden Bob Carpenter yazısında, herkes yılın bir gününde işine motosikletiyle gitse ne güzel olurdu dediği bir yazısı vardı.Bu fikir, Aerostich tarafından’Work To Ride, Ride To Work’ (Sürmek İçin İşe Git, İşe Gitmek İçin Sür) sloganıyla tişörtlere basıldı ve fikir gören herkes tarafından çok beğenildi.”
İlk İş Günü Sürüşü 22 Temmuz 1992′de gerçekleşti. Bazı firmalar bir kaç yıl boyunca Temmuz ayının üçüncü Çarşamba gününü İş Günü Sürüşü zamanı için tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları yaptılar. İlk zamanlarda ki bu destekçi firmaların bir kısmı Road Rider Dergisi, Dunlop Lastikleri ve Aeorostich firmasıydı. Bu etkinlik daha sonra 2000 senesine kadar büyüyerek devam etti. 2000 senesinde İş Günü Sürüşü‘nü organize etmeye ve yaymaya yardım etmek amacıyla ABD’de kâr amacı gütmeyen bir dernek kurularak çalışmalara başlandı. Bu oluşumun ilk aktivitesi 2001 Temmuzunda gerçekleşti. 2008 yılına kadar Temmuz ayında yapılan etkinlik, dünya genelinde sürücülerin daha uygun hava şartlarında ve daha yüksek katılım oranlarıyla müdahil olmaları için 2008 yılından itibaren Haziran’ın üçünü Pazartesine alındı.
Türkiye’de İş Günü Sürüşü
Türkiye’de İş Günü Sürüşü ilk defa Paolo Volpara önderliğinde OMM (One More Mile) tarafından 2006 senesinde kutlandı. Aradan geçen zaman içinde artan katılımcı sayısı ve genişleyen etkinlik neticesinde tüm organizasyon www.issurusu.org altında toplandı ve gönüllülerin katılımıyla Türkiye’de motosiklet sahibi sürücülerin yılın bir günü (Haziran’ın üçünü Pazartesi) işlerine motosikletleriyle giderek bir farkındalık yaratılması için çalışmalar yapıyor. Paolo Volpara ve Vedat Kürşün’ün gönüllü çabalarıyla devam eden çalışmalar her türlü gönüllü yardıma açık.
.................................................. .................................................. ........
UMARIM ADANA MT OLARAK DESTEKLERİZ
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydıın ADANA MT.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:21 AM ----------
GÖRÜNTÜLER HİÇ HOŞ DEĞİL AMA SEZONUN BAŞLADIĞI ŞU GÜNLERDE İBRETLİKTİR.
ALINTIDIR
Sevgili arkadaşlarım son zamanlarda çok can sıkıcı ufak tefek kaza haberlerinin sıklıkla karşımıza çıktığını izlemekteyim...hepimiz bilincindeyizki tehlike içeren bir hobinin içerisindeyiz ne kendimize nede bir başkasına bir zarar gelsin isteriz ama malum zaman zaman arkadaşlarımızın acı haberlerini almaktayız...
En büyük korkumsa bir yakın dostumun ölüm haberini almak zaman zaman da bu tarz haberleri almaktayım almaktasınız ..Eğri oturup doğru düşünelim ne yapmalıyız, bana göre mutlak surette en kısa sürüşlerimizde dahi tam koruma kıyafetlerimizi giymeliyiz mutlak surette bu işin eğitimini almalıyız bu işin şakasının olmadığını birbirimizin kafasına vura vura anlatmalıyız..
Aslında sitemizde kaza görüntülerinin yayınlanmasını ben ve çok arkadaşım doğru bulmuyoruz ancak bu konunun önemini belirtebilmek adına bu görüntüleri yayınlamak durumundayım..Son yaşanan olaylardan sonra böyle bir yazı yazmaya mecbur hissettim kendimi dostlarım ..
Eğitimsiz,korumalı kıyafetsiz ,kasksız motor kullanan arkadaşlarla bundan böyle hiçbiryere gitmeyeceğim gibi konuşmayacağımda...SAYGILARIMLA...
YAYINLANAN FOTOLARIN HEPSİ KASKSIZ VE KORUMALI KIYAFETSİZ MOTORSİKLET KULLANANLARA AİTTİR...BANA OLMAZ DEMEYİN MUTLAKA BİRGÜN OLACAKTIR....
UZUN KONÇLU KORUMALI ELDİVENİ OLSAYDI ELİN BU HALE GELME İHTİMALİ ÇOK ZAYIFTI
KORUMALI MONT OLSAYDI SİZCE BU ADAMIN OMZU BU HALE GELİRMİYDİ
PANTOLONUN YAN KORUMASININ NE İŞE YARADIĞINI GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR UMARIM ÜST TARAF İÇİNSE YİNE MONTUN...
uzun korumalı botlar ayağınızı terletiyor dimi kimi uyarsam aynı cevabı veriyor bot olsa düştükten sonra yürür gidersin..
AHH AHHH MONT VE ELDİVEN SEN NELERE KADİRSİN
BOT VE PANTOLON İÇİNDE BİR KEZ DAHA AHHH AHHH
BOTLARIM BENİM ONLARI ÇOOOK AMA ÇOOOOK SEVİYORUM
BU DALLAMADA KASKSIZ ÇIKMIŞ YOLA KAFASI KALINMIŞ ÖLMEMİŞ.
Günaydın Millet
Fotoğraflar çok içaçıcı
bu arada zafer kardeşimizin doğum günü kutlu olsun,nice yaşlara ikiteker üstünde kazasız belasız dileklerimle.
Vay sağolasın Bora abi
40'ı geçince acaba unutulurmu doğum günü diyorum, ama siber alem unutturmuyor malesef
günaydın herkessee
zafer abim doğum günün kutlu olsun
bora abbii fotolar ibretlik gerçekten teşekkürler ama sabah sabah ... olmamış yaa
sen kal aşk ben giderim buralardan
günaydın arkadaşlar
zafer abicim doğum günün kutlu olsun idare et bu defa böyle oldu, ibrahim abi biraz soğuk almış gelemedi bu sene, seneye söz gelirim diyor
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Bora abi ben bu resimlerden kaçtıkça yeniden çıkıyor karşıma, vallahi midem kaldırmıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:38 AM ----------
Yıl : 2030
Motor : Hyosung
Model : Akvaryum
Sürücü : Siz Tahmin Edin (Yakın Zaman "Ben Oynamıyorum Yaaa" Diyen Ciğerim)
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)