tmm kapışma satini ve yerini beliriyoryum sat 19,30 da çarşamba günü menderes adasının girişinde ok ring kuracam sizin için hahah
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
abi aramızdaki fark burda o arkamdan konuşur ben yüzüne söylerim gül gibi gecinir gideriz hem bu pazar yolu yarı yarı ya sürecez onun motoruyla gidecegiz cok kafamı bosarsa yolda atarım gider
ama genede severiz birbirimizi yani heralde bilmemki galiba
yeri ve saati sen sec bana uyar demirden korksak trene binmeyiz hade bakalım görecez
sana da gırgır cıkar demi cengiz dayak yedi diye herkese de yayarsın artıkın
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
[QUOTE=sana da gırgır cıkar demi cengiz dayak yedi diye herkese de yayarsın artıkın
[/QUOTE]
haklısın kanka benim azım g...t gibi herşeyi yayar bir şaka yaptık azımız.... oldu hellal
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
64ten 65e 1 ayda atladık 65ten 70e 1 qünde ..
ayshegul sen neymişsin öle canlandırdın birden bire adana mt yi..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
abanoowwwww neler olmuş burda kılıçlar çekilmiş boylar sürülmüşş kankalar değişmiiş vay annem vayyy çok şey kaçırmışım kankammm sen benim bidenecik gankamsınn ölümüne kankayıız her zamanki gibiii
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
forumda huzrluzsuk çıkmış ndendir acep?
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
yok lan ne huzursuzluğu herkes ne kadar huzurlu mutlu baksana
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
walla iso ben sölim abi ynede fazla güvenme
kendini en kötüsüne hazırla ne çıkarsa bahtına
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)