selam dostum sanırım benim yüzüm gerdi onu heheBBRR adlı üyeden alıntı
mahcemalim ii gelmedi ona
napim abicim ya ben kime neyapıyorum ki
hep yapıcı olmaktan başka amacım olmadı burda neyse saglık olsun
selam dostum sanırım benim yüzüm gerdi onu heheBBRR adlı üyeden alıntı
mahcemalim ii gelmedi ona
napim abicim ya ben kime neyapıyorum ki
hep yapıcı olmaktan başka amacım olmadı burda neyse saglık olsun
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
arkadaşLar Mustafanın yaptıgı kazada öLen Serkan ı tanıyan varmı ? Benim serkan die bi arkadaşım var mustafa ile takılan.BiriLeri biran once haber verirse sevinirim
Born To Be wild,Live to Ride...
Kendini tanıtmadan,her başlığa alakasız mesajlar atınca kendisini birisi veya birilerinin yakın arkadaşı ve şaka yapıldığını sandım,üyeliği iptal edildiğine göre adam ciddi ciddi meğerse milletle dalga geçiyormuş.Bir taraftan da Adana küçük yer.Mutlaka birileri tanıyordur kendisini ama kim?!BBRR adlı üyeden alıntı
unutun gitsinnnnnnpazer adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
ben varım abi olmazmı adana-mersin kardeşiz yaniiael320 adlı üyeden alıntı
olur abiş olurda arayınca kimseyi bulamıyorum yaz geldi ya millet arazi hep ya
Bu arada Pazar günü adanadan başlanacak ve mersine gidilecek.Grubumuza katılmak istiyenler ban PM den ulaşabilirler...
güzel bir gezi olacak bekleriz...
Yağız
saygılarımla
Valla bende varımdır...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
125'liklere yer varsa bende varım
MasterDaRüzgar, Gezi hakkında ayrıntılı bilgi verirmisin lütfen. Özelden ne görüşüyorsun onu anlamadım. Aç bir topic liste oluşturacaksan orda oluştur. Geziye sonradan katılanı almayacakmısınız?
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Bu haftaki gezi programı nedir arkadaşlar bilen varsa bizde bilelim.
Özür yeni gördüm Zorkun yaylası imiş bu hafta
Valla arkadaşlar benim yaratık Mondial 150 zat - Rodajını daha yarıladı eğer sorun çıkarmıyacaksa bende sizlerle gezilere gelmek isterim.
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Hayır şimdi pazar günü sabah adanada bi grup oluşturun .Sabah adanadan çıkın bizede haber verin tarsustakinleride alıp mersine gidecez.ordaki arkadaşlarıda alacaz.can abi var onun haber var hondası olan.
sonunda yazmaya başladınız nerelerde bu adanalı motorcular
ADANA'DA önümüzdeki pazar (28 MAYS'TA) Zorkun Yaylasına gezi var . Parkur tüm motor tiplerine uygun . Rekor düzeyde katılım bekleniyor . Buluşma yerimiz : Saat 9:30 da Süleyman Demirel Bulvarında Çukurova Motor Sporları Kulübünün önü . Adanadaki ve çevre illerdeki tüm arkadaşları bekleriz .
Bilgi ve ulaşım için beni arayabilirsiniz:0 532 607 81 76
Hiçbir şey anlamadım.Gezinin rotası ne,kim düzenliyor,hangi motor türüne uygun?Toplu olarak mı Adana'dan hareket edilecek?Toplu olarak Adana'dan hareket edilecekse,saat kaçta,nerede buluşulacak?Bu tarz bilgileri ayrıntılı ve devrik cümleler kullanmadan yazarsanız eminim size de katılmak isteyecek arkadaşlarımız olacaktır.Sevgilerimle.MasterDaRüzgar adlı üyeden alıntı
mersin'de toplnma saati 10:00 - 11:00 arası..
toplanma yeri şehir merkezi Atatürk Parkı..
adanadan kalkış saat 9 gibi.Tarsustan bi kaç kişi alınıp mersine oradan kız kalesine dogru..lütfen haberdar edelim..
tabiki pazar günü bu toplantı
kimsin birader adın soyadın motorun ne iş olsun diemi yazıyosun neMasterDaRüzgar adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)