Ben niye yokum o kayıp listesinde
Ben niye yokum o kayıp listesinde
Born To Be wild,Live to Ride...
akşama çekirdekler benden hemde ''özpeyman'' bisiklet ile katılım yapacağım test sürüşü için teklif yapmayınız
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Merhabalar Adana MT
2 haftalığına Adanadayım..
Haftasonu gezisi için artçı olabilirim..
Artçıya ihtiyacı olan varsa görüşelim
Kayıp Listesi (Bir zahmet karakola fakslayın)
1- Fazerr
2- Endurocu01
3- Hayalet01
4- Qrar
5- Janti
Türk Polisi yakalar; yakındır enselenmeleri
götürün bicileri bensiz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 PM ----------
zafer online olduğuna göre künefe haftayamı kaldı
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
demirgursel, simyacı+
öpüyorum ümitcim.en tatlı rüyalar senin olsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın Adana mt ALLAH cc İşinizi rast getirsin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
herkese günaydın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın adana mt.
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
Günaydın YÜCE TÜRK MİLLETİ.....
Akşam gelmeyenler için duyrulur, yine kuyruk doğrultuk haberiniz ola
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Açım kardeşim Zafer ... Şimdi bahçede meyve var biliyorsun...onların ağaçtan toplanması ve toprağın gübrelenmesi gibi değişik çalışma alanları mevcut...bunun yanında ağaçların zararlı haşerelere karşı kimyasal ilaçlama yöntemi ile korunmasıda bir diğer çalışma alanı diyebiliriz....mamafi bu çalışma alanlarında sizinde takdir edeceğiniz üzere şartlar biraz ağır olup narin insanlarda bir takım defarmasyonlar olabilir...( tanya gibi narin insanlardan bahsediyorum...)...Şahsım bu tip durumlarda çalışma arkadaşlarımın defarmasyona uğrayan bölgelerini tedavi etmek için çaba harcamaktadır...Bilmem açabildimmi konuyu...????
mersi ciğerim....
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)