slm arkadaşlar ben yamaha düşünüyorumda CRYPTONMU NOVUOMU YOKSA YBR MI TAVSIYE EDERSINIZ ACA AMA BEN CRYPTONDA KALDIM ABİLERİMİN YINEDE FIKRINI ALIM DEDIM
slm arkadaşlar ben yamaha düşünüyorumda CRYPTONMU NOVUOMU YOKSA YBR MI TAVSIYE EDERSINIZ ACA AMA BEN CRYPTONDA KALDIM ABİLERİMİN YINEDE FIKRINI ALIM DEDIM
merhaba arkadaş,yamaha nouvo,JÖNYUSUF nickli yusuf arkadaşımızda var,ona fikir danışabilirsin.ybr yi bende kullandım.sorunsuz,vitesli,parçası ucuz,şehiriçi için ideal,iddiasız şehirdışı gezileri için de kullanılabilen bir motordur.FORUM'dan GEZİLERİ araştırısan,ybr ile iki kişi+bagaj,4300 km.gezi yapan ve daha dün okuduğum 1700 km.gezi yapan arkadaşlar var.karar senin.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Selam millet.....dün ofis dışında olduğumdan net'e giremedim....şimdi geldim....yettim gari...
Ümit hayırdır birader neler duyuyorum ..... yattımı şimdi bizim hafta sonu kaçamağı....kazanın görünmeyen yüzümü var şimdi yanı...
@azgurbuz Zaferim istediğin enduro gezisi olsun. her türlü gideriz.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
mustafa abi işte degilmisin sen evdeysen bak sana da cevap hakkı doğdu bi yorum da senden alalım
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
ne o bizim grup bölünüyormu endurocular, crosscular, raceciler diye....
yoksa cumartesiciler pazarcılar diyemi bölünüyor
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
tünaydın arkadaşlar akşam ademin orda toplanıyormuyuz
gn 250 suzuki :bounce:
muzoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo... .....................
@azgurbuz Olur. Genelde müsaitim. Bu hafta sonu sistem odası taşıyacağım için gidemeyebiliriz ama haftaya olabilir.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Taşı taşıda kredi kartıyla emlak vergisini ödeyemedik
Onları da düzelt bir zahmet elin değmişken.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 PM ----------
Hayrına dediğin işi biraz aç bakayım ciğerim
Kayıp Listesi (Bir zahmet karakola fakslayın)
1- Fazerr
2- Endurocu01
3- Hayalet01
4- Qrar
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)