Peyniri Antakya'dan olsun ama... Sen bin yaşa geometri...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Günaydın Millet
Adana MT sorun etmez; ne bulsa yer
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
o tatlıdan banada düşermi arkadaşlar yaa...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım bu gruba adanaya yeni geldim gezilerden haberdar ederseniz sevinirim herkeze kazasız sürüşler.....
Selamlar Adana MT..
Foruma yeni katıldım , Adana MT'ye selam vermek istedim.
Ben, Bahadır AKTAN. Elektrik Elektronik Mühendisiyim. İstanbulda yaşıyorum fakat doğma büyüme Adanalıyım.. İstanbulda, Adana özlemi çekiyorum
Adana'ya dönmek için de fırsat kolluyorum..
Umarım Adanada güzel bir iş bulurum da sizlerle tanışma fırsatım olur..
Görüşmek Üzere...
şimdi çoook üzüldüm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:19 PM ----------
Merhaba Bahadır, umarım istediğin gibi bir iş bulur adanaya gelirsin, herşey gönlünce olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:21 PM ----------
Aramıza hoşgeldin, kendinden biraz bahsetsen
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
merhabalar aslen eskişehirliyim işten dolayı adana bulunuyorum.tam bir motor hastasıyım
çarşamba günü nöbetçiyim sadece çarşamba günlerimi toplanıyorsunuz?
Her hafta çarşamba akşamı Menderes Bulvarı'nın sonunda toplanırız. Pazar günleri de genel için uygun olursa, hava şartları da uygunsa gezilerimiz olur. Hoşgeldin arkadaşım.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
hoşgeldiniz.muzafferinde dediği gibi çarşambaları toplantı, pazarları gezi yaparız.buyurur gelirseniz tanışırız
selam adanaya geldiğinizde bizi bulmanız kolaydır buradan faliyetlerimizi takip edebilirsiniz
çok üzüldüğünün farkındayım muzaffer hocam
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
teşekkür edrim hoş bulduk inşallah en kısa zamanda tanışırız
SLM Adanalı Motorize agabilerim ablalarım. Kısmet olusa bu pazar 14.06.2009 tarihinde ailece Adanaya geliyorum. 3 veya 4 gunluk bir iznim var. Bu iznimde Adana'dan Nevsehir'e gitmeyi düşünüyorum. Yol durumu hakkında bilgisi olan veya Sayet gidebilirsek Bize katılmak isteyen arkadaşalar olabilirmi. ????
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)