Günaydın Adanalı Arkadaşlar hayırlı işler bol kazanclar
Günaydın Adanalı Arkadaşlar hayırlı işler bol kazanclar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
günaydın adana mt.
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
günaydın arkadaşlar. şu an itibariyle okuldayım ve matematik öğretmenlerimize durumu anlattım ve eşkenar dörtgenin ne olduğunu öğrendim. sonuç olarak zaferim ciğerim çarşamba gelirken boş gelme.
Günaydın adana MT .... hayırlı işler bol kazançlar....Zaferim sana daha bol kazançlar çünkü bi tepsi künefe külfetli olacak biraz galiba.....
günaydın adana mt.
ciğerler, geziler yarasınnnnn.
haluk hocamın üstüne fazla gitmeyin beyler ....valla elinden alamayız sizi sonracıma....üçgen diyorsa üçgen karışmayın....
Herkese afiyet olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
vay muzocum nerdesin be yaw...
şimdi ben buraya nasıl resim yükleyeceğim bi anlatsana ....
pardon arkadaşlar düzelttim. dün akşam çoook içmişim.
düzelttik ulen.
bak efendi adama nasıl belli oluyor. seviyom ben bu hüseyin denen çocuğu. yerini yurdunu biliyo. konuşmasına dikkat ediyo. saygılı. daha ne olsun. kızım büyüsün everecem buna. sık dişini hüseyincim.
Eyvallah Hocam....Emrindeyiz her daim..Güzel kelam etmişsin de bu çocuk sıfatı benim karizmayı zedeledi acuk..bi de bizim kız büyüsün felan...Küçülimde cebine girim bari...delikanlıyı bozar hocam bunlar aman diyim....Rajona ters...Yalnız bana yardım edinde şu resim yükleme işinden kurtulim artık napacağımı yazın gari....
burayı dikkatli okursan, nasıl yapacağını öğrenmiş olursun....
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...ml#post1580109
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
selamın aleyküm.arkadaşlarım.hayırlı akşamlar.nasılsınız,iyimisiniz,neyyapıyonuz,çoluk çocuk iyimidir.yaramaz bi durum varmı.her şey yolundamııı.ey millet duyduk duymadık demeyin.peynir ekmek ciğer yemeyinnn
kızı kolda fazerı yolda severim.
Haluk ciğerim biz doğru kararı verdik; kendini yorupta müspet ilimi farazi bilime çevirme.
Şu an bu konu içerisinde 59 kullanıcı var. (0 üye ve 59 misafir)