cok keyıflı bı aktvıteydı katılım yoogunlu ve eskenar dortgen muhabbetı ..geleneksel hale gelır bence yakında (sabahçı kahvesı yerıne) cıgercı bulusması..herkeşe gunaydınnn
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
günaydın herkeşşee
ümit ciğerciden mi yazdın bunu naaptın elin değmişken resimde ekleseydin o kadr şekil yaptın ipone um var resim çekiim dedin durdun ekleseydin bari bi de
sen kal aşk ben giderim buralardan
Günaydın herkese... Zafer haftaya çarşamba hepimize künefe ısmarlayacakmış. Bilginize sunarım.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Günaydın Ciğerlerim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese günaydın;
Oyy nasıl yediysem artık eve gelir gelmez; 19lt. damacanayı aldım yanıma öglene kadar bitiririm muhtemelen
Çalışan arkadaşlara kolay gelsin çalışmayanlarada iyi tatiller iyi istirahatler
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Sabah sabah bu kadar aç adamın ciğerciye geleceğini tahmin etmemiştim , demekki konu ciğer olunca iş değişiyormuş.... işte birkaç resim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ciğerleri gördüm, ciğerim yandı. afiyet bal olsun
bırı bu mt yı durdursun yoksa yakında........................................... .........)))))
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
sabah sabah harika bi toplantıydı gerçekten kim akıl ettiyse aklına sağlık
sen kal aşk ben giderim buralardan
Birileri Adana MT maaşallah desin yaw.....
Maşallahh allah nazarlardan saklasın hepimizi...çok güzel görünüyordu resimler özellikle ciğerlerr...herkeslere afiyet olsunn
afiyet olsun adana mt biz gelemedik, su an antep mt bulunuyorum allah adana mt nazar deymesin
maşallah
Ben burdaki insanlardan daha ilgili ve yardımsever kimse görmedim öncelikle. Bu sebeple bu yönde bir sıkıntı varsa hatayı kendimizde aramamız gerekir.
Şaka bir yana bütçeyi göz önünde bulundurunca ne tarz bi motosiklet almak istediğiniz önemli. Benim hemen aklıma gelenler tvs apache ve cbf 150. Tabi ikinci el. Yoksa çin malı chopperlarda olabilir.
Birde büyük harflerle yazmassanız daha güzel olur. Yazıyla iletişim kurulan platformlarda bağırmak anlamına gelir çünkü.
Kolay gelsin
güzel bir ciğer faslı oldu.bunun devamı gelir artık
yanımdaki kediyi kovalayamadım gitti, bir şiş ciğerimi kapabildi anca .adama çatal batırıyorum hala saldırıyor
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
tüm arkadaşlarıma afiyet şeker olsun,topak topak et olsun. bende aranızda olmayı çok isterdim ama buseyi SBS sınavına götürmem gerekiyordu.sağlık olsun,bir daha ki sefere.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)