günaydııın arkadaşlar.
günaydııın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın ADANALI kardeşlerim.Hepinize hayırlı işler dilerim...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Günaydın CİĞERLERİM
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:46 AM ----------
Bizden gizli gitmediğin kesin, acaba kimden gizli gidiyon
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:47 AM ----------
afiyet olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın adana mt ciğer fanatikleri......Yaw bu kadar ciğer sever arkadaşımın olduğunu bilmiyordum....Kedilikmi var ne sizde .....Gürselim Çeliğim sabah sabah 4 porsiyon ciğer yersen nooolur biliyormusun....dükkanın bir kenarına su yalağı yaptır derim ben....
merhaba arkadaşlar
kısmetse ağustos başı gibi yaz tatilimizi eşimle birlikte linkteki rotayı yapmayı planlıyoruz
bir gece de Adana da konaklayacağız
mümkün mertebe çadırda olmadı pansiyonda yada otel de konaklamak istiyoruz
konaklayabileceğimiz yerler konusunda önerebileceğiniz ucuz temiz ve güvenli yerleri bekliyoruz
ayrıca gitmişken görmeden gelme diyeceğiniz yerler nereleridir
yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi yukarıdaki linkteki konuya bekliyoruz
geldiğimizde görüşmek üzere
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
Günaydın Adana lı motorcu dostlar
ben yeni üyeniz Tolga.Burada olmak cok keyifli olsa gerek cünkü sürekli geziler organizasyonlar vs de Adana MT olarak duyuyorum.
Herkese kolay gelsin....
bendende hoşgeldiniz..ARKADAŞLAR ben gider geziye. daha şimdiden dedikodu yapıyonuz .burnumu yanık kokusu geliyor.ayağınızı denk alın yoksa alırım anahtarınızı ona göre.maşellah sesi soluğu çıkmayan arkadaşlarım burada dilleri çözülüyor yazdıkça yazıyor.ne olur be kardeşim.kılavyeyi kullandıkça kullanıyonuz.birazda çenenize vursunda görim .
kızı kolda fazerı yolda severim.
HÜSEYİCİĞİM,önce photobukhet programını aç,kayıt ol,sonra açılan sayfada önce resize yap:640x480.,bulk uploader'bas bekle açılsın (geç açılır),1. kutucuktan dosyayı seç,2. kutucuktan seçmek istiyorsan alttan + yı tıkla yok hepsini yapacaksan selest all' tıkla,sonra upladı tıkla,sonra açılan sayfada,altta GENERATE HTML,EBAY AND İMAGE CODE 'bas,açılan sayfadan 3. kutudaki URL lerin hepsini seç ve yapıştırmak istediğin yere bir kerede yapıştır.hepsi birden oluşacak.kolay gelsin.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
merhabalar herkeşe,işden güçten giremedim bu arada sevkimizi aldık kısmet olursa bu akşam angaraya gidiyoz,pazar gidecektik ama biraz gezelim dedik hem tatil etmiş olurus dedik,geziye giderseniz hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler hepinize,ciger içinde şimdiden afiyet olsun gürsele ciğerin üstüne datlı yedirmeyin sonra tırmanacak yer arıyor herkeşi öptüm kocaman
Tekrar selam
Sanırım Mustafa abi bahsetmiş olabilir.
F 800 GS kullanıyorum.
Zafer kardaseim selamlar:
Hadi bakim hayırlısı güle güle gidin, güle güle gelin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 PM ----------
Aramıza hoşgeldin... En kısa zamanda tanışma dileğimle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 PM ----------
Bunları kime anlatıyon
Birde bu kısmı anlamadım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)