Günaydın millet.....Gününüz aydın olsun....
Günaydın millet.....Gününüz aydın olsun....
günaydın dostlar,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,akşam geldik ama yetişemedik,şarşambaya görüşürüz inşalaaeeah.
Günaydın arkadaşlar Hepinizi iyi haftalar, hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Ümit kardeşim mailini yeni gördüğüm için yeni cevap verebiliyorum....Hafta sonu internete girmiyorum...malum daha sosyal işlerim oluyor....sen bekarsın beni iyi anlarsın....hadi iyileşte birlikte toz almaya başlıyalım artık....tam kankimle adanayı ters çevirecem derken sen git otobüsün altına gir.....hadi seni bekliyorum iyileş artık....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:57 AM ----------
Mustafa abi Star ana haber bülteni gibi yazmışsın valla....Bu arada klavye derken abi...Ahmet Gökçeyede geçmiş olsun dileklerimi iletirim....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:00 AM ----------
Kardeşime bak ya senden değerlimi ...canın sağ olsun Haluk hocam..Bu kadar uğraştın eline koluna sağlık...Hem tshirt dediğin nedir ki olmasada olur....sağlık olsun ..( yusuf,yusuf,yusuf,tırs,tırs)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:08 AM ----------
OHHHHH!!!!! kolay gelsin valla....hiç haber veren yok....Hafta sonu internete girmeyince bihaber oluyoruz öylemi......telefon yok ya bu memlekette...Muzo sendemi bürütüs....
tişörtün orasını keseriz r harfini çıkartıp tekrar diktiririz
r harfinin üzerine kırmızı nokta yaptıralım ve numara verelim böylece gezilerde katılan sayısı ve siparişlerde kolaylık olur ( 17 numayara kola tost lütfen)
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
biz size espri yapmayın demedikmi kardeşim.
ama yinede komikdi sabah sabah canım yine sıkılıyordu. ama güldürdünüz beni. allah da sizi güldürsün.
selam bende varım artık..
iyi akşamlar arkadaşlar
hüseyinim sana pazar günü ademin oraya belki gideriz dedim ama.
ahmedim r üzerine kırmızı nokta katmak biraz tehlikeli olabilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 PM ----------
adaşım senle ben varız ya sitede yetmezmiyiz.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
adaşım sen horozların kralısın.hatta yerinde duramayıp dağlara çıkansın
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)