arkadaşlar,bugün saat 17'de ademin oraya bici yemeye gideceğiz.gelmek isteyen olursa,bekleriz.ayrıca haluk hocam da gelecek ve gelenlerin t-shirtlerini verecek.
arkadaşlar,bugün saat 17'de ademin oraya bici yemeye gideceğiz.gelmek isteyen olursa,bekleriz.ayrıca haluk hocam da gelecek ve gelenlerin t-shirtlerini verecek.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Adanalı olsun çamurdan olsun şerefsizim kıskanıyorum ortamınızı...asker ocağında kıl kaptığım memlekete sayenizde ısındım tekrar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
meteciğim,asker ocağında sana 1-2 kişinin yaptığı yanlışlıktan dolayı,bir bölgenin insanının tamamını aynı değerlendirmek yanlış.o zaman şöyle olurdu:m.ali ağca bir türk terörist ve bütün türkler terörist.o yaşlarda,gençliğinde vermiş olduğu,heyecen ve tecrübesizlikle,hepimiz böyle yanlış değerlendirmelerde bulunuyorduk.ama şimdi birçoğumuz anladık ki,durum değerlendirmesini yanlış yapmışız.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 PM ----------
barbudos,gökhancığım,iyi ve rahat nöbetler dilerim.
abicim bana yanlış yapılmadı aslında...şu Allah kitap küfretme alışkanlıkları vardı ortamımda bölüğümde...mevzu o yani...güzel adamlardı ama her lafın başında bu küfrü duyunca ciklet gibi ister istemez soğudum...hepsidemi aynı olur diye düşündüm ...ben hayatımda bici yemedim bu arada...İstanbulda bici yapan bir yer varmıdır...diyeceğim İstanbuldan kim okuyacakki ki bunu...benden başka salça olan yok bu gruba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Satılık Tshirt;
Mühendisten kullanılmamış
Siyah
10TL
hayırlı akşamlar.
mustafa abi napıyon yav sen mersinde yazlıkda degilmiydin.
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
Şimdi geldim,hepiniz umarım iyisinizdir Mersin tarafına gelen olmadı bende hanımla harnup altında kulaklarınızı çınlatarak güzel bir kahvaltıya imza atıp geldim iyi akşamlar.
iyi yapmışsın mustafa abi bu hafta herkes fevri tekil takıldı galiba malum biz iş başında olduğumuz için bizi etkilemedi artık önümüzdeki pazar günlerine bakarız
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
kardeşim benim,ADANA'ya gel ben sana hergün bici ısmarlayayım.
afiyet şeker olsun abi.
saat 17'den sonra ademin orada toplandık.gelen arkadaşlar oldu.halukcuğum t-shirt örneğini getirdi.teslimat çarşamba toplantısında.bu arada,kızımın,sbs sınavı,c.tesi günü olacağı için,pazar günü,gezi programı yapalım derim.öneriler ?şimdi resimler:
kardeş maşellah iyi eylenmişsiniz.niye beni çağımıyonuz.ayıptır yavvvv
kızı kolda fazerı yolda severim.
mmmmm.
iyi geceler.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
selam arkadaşlar
iş çıkışında ailemide alıp toplantı mekanına gelme niyetindeydim fakat işim çıktığından gelemedik, artık bir dahakine olsun
bu arada örnek tshirt demişsiniz resim neden çekmediniz gelmeyenlerden olarak bizde böylece görmüş olurduk
+ bu arada resimleri çeken arkadaşım biraz biraz daha güzel makina kullansa acaba nasıl olurdu
+ diğer bir arada antalyadan misafir gelecek deniyordu, ben resimlerde yabancı kimse görmedim yoksa resimler çekilirken saklambaçmı oynuyorlardı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:01 AM ----------
+ konuyu takip edenler: demirgursel, fazerr+
fazerr abim ne yapıyorsun, yanımızdan kocaman panelvanla geçtinde demedin şu motorunu bagaja atakta benzin yakma ben sizi gezdirim, gücendim sana
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydın arkadaşlar.
Günaydın Adanalı doslar hayırlı işler bol kazançlar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)