[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
burcu bu arkadaşımızda annesini kandırabilirse birtane alacak bilginize
ve iki bayan olacaksınız ayrıca burcuda bahsettigin gibi degil dir iyi kısdır benim tanıdıgım kadarınca
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
zion1 msn açarmısn ++
hayırdır inşlah bana kimse cvb yazmıyor neden lütfen bu msj alıntı yaparmısn arkadaşlar pc de bir sorun olmadınıa bakim hahah
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
alır alır 25 karaktere başlıcam haaa
pazar günü sınır ötesi gezi yapıcaz arkadaşlar gelmek isteyenler listeye ismini yazdırsın
Sayın Adana mt Pazar günü yapılacak gezimize bütün herkesi davet etmek istiyorumm şimdilik sadece zion ve ben varız gelebilirseniz yorucu ve güzel bi yolculuk olacak
GÜZERGAH:
Adana-İskenderun-Hatay-Altınözü-Suriye sınır kapısından-Yayla dağı-Harbiye -Antakya merkez ve dönüş Adana
tahmini toplam km 600 olacaktır Hatayın ilçeleri arası geçiş köy yollarından olacak aynı gün dönüş yapılacak geziyle ilgili açacağım konunun linkinide buraya ekleyecem gelmek isteyen arkadaşların isimlerini yazarımm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ben üç hafdadır bunun planlarını yapıyodum gecen toplantı dada hasan abiye söylemiştim ama birinde kankamı kandıramadım bu hafta gaziantepleydik kısmet kankamıda tam tava getirmişken gerekli yerlerden izini koparmışken bu hafta sonu start verecegiz gelecek arkadaşlara kapımız açık
Adana MT'ye
Ben ve arkadaşlarım adına
bu güzel iftar için başta efendy_iso ve lastromantic olmak üzere
emeği geçen bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederiz.
sizleride bekleriz.
Osmaniye-Kadirli mt.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
merhaba adana-MT, toplantılara, gezilere gelmeye gelmeye pas tuttum unutuldum galiba pazar günkü geziye bende gelmek isterim, memleket sonuçta, iskenderuna kadar artçı gelir ordan kendi motorumla devam ederim, oruç olmayanlara da bi çay molası olmuş olur...
çarşamba günü veya hafta içi bi ara toplanırsanız haberinizi bekliyorum..
Evet arkadaşlar bu hafta buluşacakmıyız ? Havalar bozmadan bi görüşse idik cümbür cemaat
Born To Be wild,Live to Ride...
birisi burdaki mesajları silmişşşş len yazdığım yazıları gereksiz gören bi modmu varr yoksam nerde benim mesajlarımmmmmm
ben bulusmaya gelmek isterim ama saat kacta cıkılacak nerde bulusulacak
ayrıca ben gelebilecekmiyim araçsız birkimse olarak
bunların cevaplarını alabilirmiyim mümkünse
orda kimse yoooookkkk muuuu
neden sorularıma cevap alamıyorum ben yaaaaa
satmayasın soora beni ben kankamla gidecem diye!!
bak cok kırılırım
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)