DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
düşünmedimde değil mühendis arkadaşlarla oturup plan proje yapmak gerekir
almayım abi senin motoru görünce askerde yemek alımına gittiğimiz benzinli reo lar vardı onlar aklıma geliyor
abi okulun bahçesine gezi düzenleyelim olmazmı hemde ekstra moral olur
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
abi şimdiden yiğenlerime başarılar dilerim
vallaa harika fikir bana uyar.ne zaman nereye gidiyoruz bora abi
yengemde kısır yaptımı karataş misaali eh keyfe bak be
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 PM ----------
eh yani, bu havada üşürsen senden kampçı olmaz abi
biz kışın gittik boğsak'a
hemde çok güzel ve eylenceli geçti.adaşıma bir sorda anlatsın çadırda nasıl kaldığımızı, gece o kadar hoşuna gitmişki en kısa zamanda tekrar çadırda kalmalı kamp yapalım diyordu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 PM ----------
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ak-gezisi.html
bak resimlerde burada
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın millet....Valla Ahmet seninle aynı fikirdeyim...Daha Kargalar ...k'unu yemeden günaydın mesajları geliyor...Bora abi ya hiç uyumuyor yada sabah namazına kalkıyor....
Gürselim kamp konusuna gelince bu hafta sonu işim var diye ertelemeye çalışıyorum be kardeşim yaw....anlamadınmı...Yoksa ben de kışın kamp yaptım biliyorum....
Bora abi yeğenlerime başarılar dilerim ..Allah zihin açıklığı versin....
herkese günaydın,hayırlı işler bol kazançlar dilerim
aslında göl kenarında kısır muhabbeti olsa süper olur biz geliriz kesin,top ve ip de götürürüz
ahmetim benim de lambalar yanmaya başladı sanırım ikimizinde elektrik sorunu var
Günaydın millet,
bakıyorumda herkes kısa mesafe motorcusu olmuş
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
tatlı su motorsucu olmaktansa kısa mesafe motorcusu olmayı tercih ederim
muzocum sahibindene bir bak RT 125 hyosung bence daha sağlam az bir farkla sağlam bir makine al derim,
13771720 ilan numarası
Günaydın Adana
Hayırlı işler bol kazançlar sorunsuz anlayışlı Müşleriler
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)