günaydın arkadaşlar.
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydınn...
Günaydın millet, günaydın adaşım nerdesin sen yaw ??? kaptırdın kendini eşine ve oğluna bizi unutun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın arkadaşlar....işiniz gücünüz rast gitsin.....tuttuğunuz altın olsun...
Bu pazar gezmek isteyen el kaldırsın ona göre gezi planı yapalım....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın arkadaşlar
böyük cengiz abinin bi önerisi vardı dün akşam yumurtalık tarafında radarmı ne varmış.
Benim önerilerim,
-kadıncık barajı (tere yağda tavuk+pilav)
-mersin narlıkuyu (kahvaltı veya balık)
-pozantı (pirzola)
-atdağı (sucuk)
-sarnıç da sucuk dönüş yolu tepelerden
allaaaaah seni unurturmuyuz be muzaffer abim benim.....seni görmeyen gözler kör olsun.....dün akşam gelirsin diye bekledik ama gelmedin.....gezilerede katılmıyon artık....senin yokluğunda Mustafa abi hiç konuşmuyor....çok üzgün....bazen soruyoruz hayırdır Mustafa abi diye ....birden gözlerinden yaş dökülüyor....OOOOOOf Of Muzaffer diyor sonra yine susuyor....Perişanız abi dön artık aramıza....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:09 AM ----------
Vay muzaffer kardeşim sende ne programlar varmış ....ama ben bu hafta sonu katılamayabilirim...biraz bahçede işler var....
Endurocu01 radarda ne gibi etkinlikler yapılabilir, bizi biraz aydınlatırsan karar vermemiz kolaylaşır
yaw arkadaşlar dün akşam konuşulan kamp işini bu hafta sonu niye yapmıyoruz bence en müsait zaman. daha sonra çok sıcak olur kanımca
slm,arkadaşlar radar işi yattı başka zaman değerlendireceğiz,
Hocam kamp için şimdi erken....haziranda daha iyi olur...gece soğuk olur ...üşürüz....birde ben bu hafta sonu gelemiyorum ....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:41 PM ----------
Abi nedir bu radar muhabbeti ...neresi radar denilen bu yer...ben bilmiyorum yaw....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 PM ----------
muzo sen gittikten sonra konuşuldu...boğsak tarafına kamp yapmaya gidelim denildi....Çadır falan kurulacak...bir gecelik bir hafta sonu kampı olacak...ama bunu iy organize edip katılımı yüksek tutmak en iyisi olur....kalabalık keyifli olur diye düşünüyorum....
eeeee ne oldu şimdi hafta sonu, başka önerisi olan yokmu eğer bi öneride anlaşamazsak ben tek giderim haberiniz olsun, sonra resimleri siteye koyunca vay haberim yoktu vay çağırmadınız demeyin
yağ, buji olayıda bitti değiştirilecek parçada kalmadı ama şuan benzin lambası yanıyor onu bir elektirikçiye göstermem lazım sonra sıkıntı yapmasın bize benden pas
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
ben,çocukların,sbs/öss sınavları nedeniyle,bu hafta sonu da dahil olmak üzere 3 pazar yokum.size iyi gezmeler arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)