günaydın
günaydın
Günaydın Adana Mt.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Herkese günaydınlar....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın arkadaşlar....İstanbuldan Ugur kardeş sanada hayırlı işler bol kazançlar....
Ya Bora abi sen uyumuyonmu allasen .... yoksa bilgisayarı otomatiğemi aldın....her sabah aynı saatte maşallah valla....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:41 AM ----------
Sanada günaydın yolların canavarı...akşam geliyorsun değilmi...
selam millet herkes iyimi,ancak fırsat bulabildim halukçum sen en iyisini yapmışsın akşam 30 tl bayılırım,birde gerdan kırarım 2 de göbecik atarım sende bana 50 tl yapıştırırsın
cengiz abi yaaa sayfana yazdım bakmadın herlade bana ev numaran lazım söylemesi ayıp alabilirmiyim
sen kal aşk ben giderim buralardan
bende sana bi şeycikler soracaktım. Hani Asya motor demiştin ya, sana zahmet ustana bi sorsan satlık varmı diye (ASYA 200 GY2)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 PM ----------
söylemsi ayıp şeyler söylenmezki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 PM ----------
yok yaw oynaya oynaya gelmem
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
öylede denebilir,ben kendim otomatik oldum.yıllardır sabah 06.00'da kalkmaktan alıştık artık.aynen devam ediyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:11 PM ----------
burnuma tatlı kokuları geliyor.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
demirgürsel gardaş, senin ayna sorununu galiba çözdüm. eğer aşağıdaki resimdeki gibi takarsan aynalarını, motorun üzerine yattığında arkayı görmeme gibi sorunun kalmaz....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:24 PM ----------
Kendime değilki, oğluma almayı düşünüyorum, bu durumda herhangi bir kuyruk söz konusu bile değil, hiiiiiç boşuna uğraşma.
güzel fikir aynalar aşağıya doğru bakalım nasıl birşey uydurabilirim
ama yaparsam sadece şehir dışına çıkacağım zaman takarım öyle gezersek karizma gider
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 PM ----------
modifiyeciler bi düşünün bakalım ne yapabiliriz.
sakın kütüğü öne çevirelim demesin kimse o zaman sinyalide direksiyonun önünden veririz
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
ben gelmiyorum.loooo okadardır sitede yokuz allahını seven beni nirdesin seni özledik diyen yok.yazıklar olsun hepinizeeeee.
kızı kolda fazerı yolda severim.
bak tekrar söylüyorum parasız pulsuz gelmeyin. parasız adam işe yaramaz adamdır. tshirt paralarını getirin beni kızdırmayın.
İstanbuldan Günaydınlar Bol kazançlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)