günaydın
günaydın kalmadı galiba, sıramızı kaçırdık
o zaman afiyet olsun, lop lop et olsun öğlen yemekleriniz ADANA MT
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
evet varda Ahmedim ,hanımından izin alamayan gelmeyecekmiş....kapıda izin kağıdı konturolü var....parti sazlı sözlü yazılı ve uygulamalı olacak.....dansözde müesese sahibinin ikramı imiş....rusça bilmek yeterli....hadi bakim kendine güvenenleri bir görim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 PM ----------
dere yatağı...
ciğerim bu kaç puanlık soru ona göre yanıtlayalım.
peki sana başka soru sorayım ciğerim;
bir maratonda 2. yi geçen kaçıncı olur?
(öğrencilerine danışmadan cevap ver )
söliimde yolunu yaptırsın adam..hepsi hepsi bozuk yol 2 km ..tabi adamı oyuyor o başka
arkadaşlar bir bilgilendirme yapmak istiyorum:
-şehrimizin artık birçok yerinde mevcut olan ve artmaya devam edecek olan MOBESE kameraları,kemer takmayanları,cep telefonu ile konuşanları,kırmızı ışıkta geçenleri ve tehlikeli araç kullananları dikkatli bir şekilde takip edip,çevirmeler yapılıyor.araba/motor kullanırken aman azami dikkat edelim.bilginiz olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
abi fazladan doğal parkın oraya kurulan kamerayla çekip evine cd de yolluyorlar
evet,onu da duydum.
biz her zaman delikanlıydık yine delikanlıyız rusçam zaten ana dilden ötevarmı başka şartın hüseyinim
zaferim bizim için yolu yaptıracakmış duydunuzmu
muzo dördüncü uykuda, sen uçmuşsun gibi geldi bana hüseyinim
sağol abi
akşam menderesteydim.
gidişte çevre yolundan mimar sinanın oraya inerkenki ışıklarda tuhaf bir çevirme vardı.hatta kendi kendime tuhafsındım, kameralar ışıklarda diye biliyorum, bunlar çevirmeyi ışıklardan önce yapıyorlardı, dedim ne ayak, acaba merkez park önlerinde bir yere radarmı koydular .....vs...vs... böyle duygular yaşadım
sonuç:
gerçekten kurallara uygun sürmemiz gerekiyor sanırım, adamlar niyeti bozmuş uçana kaçana cezayı basıyorlar...
böyle duygular içinde balığa gittim.kendim tutamadım ama yine başkasına kepçeyle balık aldım sudan
işte ispatı 2 kiloluk sazan
ve pinekleyen ve piizlenen parmak arası terlikleriyle ben
yani ayaklarım
vayyy ....
en kısa zamanda depoya yatıp oradan geçmem lazım, sağolsun adamlar eve kadar en güzel pozlarımızı cd yapıp yolluyorlarmış
muzafferim sende viraj resmi istiyordun, en kısa zamanda oraya gazlayalımmı
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
herkeslere iyi akşamlar.
arkadaşlar bugün tsirtlerin basılacağı atölyeye gittim. yapılan örnek baskıyı gördüm. bence çok şık olmuş. birde şöyle bir durum var. yapılan baskı plastik baskı yıkamayla çıkacak bir baskı değil. adam dediki bunun üzerine birde bu boyayı pürüzsüzleştirecek bir cila gibi bişey daha kaplıyoruz ve daha güzel oluyor. zamanınız varsa yapayım görün dedi. bende bekledim yanımda yaptı. ve gerçekten çok daha şık duruyor. sadece 50 kuruş maliyeti artıyor. bilginiz olsun. yani 7 liraydı 7,5 lira oldu. ben sizin adınıza tamaam yapın dedim haberiniz olsun. yarında paraları toplamaya başlıyacağım hazırlıklı gelirseniz iyi olur. paralar lütfen bozuk olsun.
hadi bakiiiim,sabah oldu,kalkın motor tutkunları.
Günaydın Adana lı arkadaşlar
Hayırlı işler bol kazanclar gününüz bereketli olsun
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)