yakın zamanda birtane evde sazlı sözlü udlu özlü eğlence tertip ediliyormuş ilgili şahıslar bilgimiz olursa katılım daim olur vakti zamanın da yani benide çağırın işte kısacası
yakın zamanda birtane evde sazlı sözlü udlu özlü eğlence tertip ediliyormuş ilgili şahıslar bilgimiz olursa katılım daim olur vakti zamanın da yani benide çağırın işte kısacası
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
nerdesiniz garibim mt[COLOR="Silver"]
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hayırdır BORA
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
yav kardeş,d.gürsel bizde,photobukheti çözmeye çalışıyorduk,deneme yaptık eski resimlerden,klavyenin başında d.gürsel vardı,o yazdı.
yav yoook,ben dedimki muzaffer biliyor ona danışalım,o da baktı ki sen online'sın,onun için yazdı.
eveeet.
fiyat 3500 dedi 3250 anlaşmıştık ama sonra pek kanım ısınmadı motosiklete sıfır honda cbr125 almaya karar verdim bugün siparişini verdim motorun haftaya gelcekmiş hocam teşekür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:14 PM ----------
teşekür ederim hocam banada biraz fazla geldi ve bugün itibariyle sıfır almaya karar verdim yine cbr 125 çok teşekür ederim hocam iyi akşamlar
bora herkes ofline olduğuna göre sizdeler herhalde hı
ne hayırı kardeşim deneme yaparken izinmi alalım
yükledik oda yemedi
vayyyy Allahına kurban gardaşından kaçarmı, hallettim tabiki
öyle olsa önce senin gitmen gerekir sanırım
şimdiden hayırlı olsun, fiyatları indirimde diye hatırlıyorum
ayıp oluyor cengizim abim beni yokmu sayıyorsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 PM ----------
online olanlar
demirgursel, simyacı+
nasılsın ümitim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
teşekür ederim hocam yok bi indirimde değildi galiba 5250 dedi yani önerilen fiyatıda o o fiyata anlaştık hiç bişe yapmadı xd
günaydıın dostlar.
günaydınlar,herkese hayırlı işler bol kazançlar dileriiiiiiiiiim
Günaydın adana hayırlı işler bol kazanclar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Günaydın herkese hayırlı işler bol kazançlar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)