antep osmaniye adana ölümüne kankayıııııııızzzzzzz herkese günaydınlar..bugün kuşlar agaçlar ciçekler böcekler bir başka güzeller sayenizde dün gelen butün arkadaşlara sornsuz sevgiler
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ahahaha havada aşşşkk kokusu var havada aşkk kokusuu varrr hayırdır looo kankaaa hayata bu kadar güzel bakmanın sebebi hikmeti ne olakii yoksamm hayır olamaz seni birisi ile paylaşmak zorundamı kalacamm dayanamam ölürüm kankaa kendi kendimi intihar ederimm ( len bana bak sakın bana yanlış yapma seni ilk öldürürüm sonra döverim anladın sen onu )
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ya ben gelemedim yemeğeeee
bi sonraki buluşma ne zamaaann
toplantıların günü belli olmamakla beraber her an her yerde aniden toplanmak gibi özelliği var adana mt'nin kankam zionun haberi olur oda size söylerr
ya ne zaman fotoları görebilcez
cok güselmiş gelemedim bari foto lara bakiiimmm
harbi iso ya resimler nerde...övdünüz övdünüz yemegi ama fotolar yok...görsek fena olmaz walla
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
vallaha ben şimdi yatmaya gidiyorumm akşama doğru aydemir açar konuyuuu herkeste foto var ekleyecek bende bendekileri eklerimm yavv dayıı övülmeyecek gibide değildi valla bomba etkisi yaratacakkk gibi sizide aramızda görmek isterdik ama artık kısmet daha sonraki organizasyonlara
adana mt de yeni bir yüz burcuya bir sormak lazım ekibine kabul edecekmi seni
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
evet çok güzel bir gündü bende artık bu sitedeyim
bi tane atayım doğru yer değil ama
arkadaşlar ben kendimi orda bir anda ümlü sandım her yerden flaş patlıyor ama her yerden o posisyondan en az 20 foto vardır toplam hahaha
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
pardon bayan yok mu bana mı öle geliyo
şimdi ben gelmiş olsam tek kız ben mi olcaktım
adanadaki motorcu kızlara ne oldu yawss
ya yazarsanız buraya haberim olur
olmasmı
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)