Haluk hala fotoları düzenlemeklemi ugraşıyorsun ben bile merak etmeye başladım
Haluk hala fotoları düzenlemeklemi ugraşıyorsun ben bile merak etmeye başladım
Tıraş bıçağı GİLLETTE ise motorsiklet BMW dir
selam herkeşe,hava durumuna baktım şimdi,Antakya cumartesi ve pazar sağnak yağış gösteriyor,hava sıcaklığı 15 derece
bi daha düşünelim derim
yok be abi bunlar gitmediler diyorum size .... osmaniye öğretmen evinde kalmışlar üç gün kayıtlar geçti elime benim...şimdide montajla uğraşıyorlar....ondan gecikti resimler.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:27 PM ----------
şekermisiniz kardeşim yağmurda eriyecek...motorcu dediğin yamur çamur dinlemez....hayret bişi ya....
şeker gibi adamsın diyen sen değilmisin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:38 PM ----------
Hava durumuna şimdi baktım hava açık gösteriyor kapalı ve yağışlı diyen kimdi
http://www.havadurumu.com.tr/turkiye/hatay_hava_durumu/
http://turkish.wunderground.com/glob...ons/17350.html
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
GÜNCELLEME
Pazar günü gezi için ANTAKYA ya karar verildi
Buluşma yerimiz: MOLA tesisleri (Ceyhan tarafındaki)
Hareket saati : 8:00
Not: Hareket satine uyulacaktır, geç kalan arkadan yetişmek zorunda
Katılımcılar:
1- Eşim ve ben
2- musatafa abi ve eşi
3- Turgay abi ve ?
4- Haluk komutan
5- Haluk hocam ve eşi
6- Büyük Cengiz ve eşi
7- Çelik gürsel ve ?
8- Fuat ve ?
9- ahmet + ablası ve 1 araba
10- Bora ve eşi
11- VFR mehmet
12- Osmanx
13- *HAYDUT*
14- ?
15- ??
16- ???
98- Hüseyin ve 600f i (özel istek üzeri 98 numaray yerleştirilmiştir)
BENSİZ GEZİMİ OLUR
görüyonuz dimi .sizi tatlı su motorcuları sizi.gülmeyin komşuna gelir başına atasözünü sizlere hatırlatim
kızı kolda fazerı yolda severim.
Herkese iyi akşamlar;
Şimdi; NTV kanalında 0'dan 100' adlı programda BMW GS1200 adwanture tanıtımı var; ilgisini çekenlere tavsiye edilir....
motor kullanmyı özledim yafffff :(
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
herkese iyi geceler adana mt nin güzel insanları.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
resimler tamamdır arkadaşlar. yalnız yüreğiniz yeterse okuyun. 320 foto ancak bu kadar ayıklayabildim.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...u-anadolu.html
yuh daha yokmuydu hocam
desene senin yüzünden bugün uyku yok
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydın adana mt'nin güzel insanları.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkeze günaydın ben yeni üye oldum adanada yaşıyorum oto modifiye işleriyle uğraşıyorum ama racing motorlar çook hoşuma gidiyor diye merak saldım motor hayatımda 1 kere sürdüm kawasaki zxr750 aldım öğrenmek için 95 model umarım sizden çok şey öğrenirim
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
Günaydın arkadaşlar....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:45 AM ----------
Hoşgeldin, umarım katılımcı olursun. Burda öğreneceğin çok şeyler vardır. Yeni motorun hayırlı olsun, eğer ilk motorunsa aman dikkat derim çünkü çok güçlü bi makine
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:47 AM ----------
Ayıp, ayıp. Hani sen geliyordun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
yav halukcuğum,gezi resimlerinde ''urfadan insan manzaraları'' başlığı altında,benim don-atlet (erotik) resmimi de koymuşsun.aleme madara olduk sayende.ayıp denen birşey var.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
teşekkür ederim elimden geldiğince okuyup bilgilenmeye çalışıyorum
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)