yüklüyomusun haluk abi resimleri yaaa naaptın
yüklüyomusun haluk abi resimleri yaaa naaptın
sen kal aşk ben giderim buralardan
yok bazı denemeler yapıyorum. videolar var onları nasıl yükleyecem diye bakıyordum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 PM ----------
buarada videolar nasıl yükleniyor bilen varmı bikaç bişi denedim ama olmadı
Fotodan farklı değil bildiğim kadarıyla
e-mail adresine bendeki fotoların linkini attım
iyide onu yapıyorum. mesele o linki nasıl buraya yerleştireceğiz denedim resim gibi olmuyor.
sen akşama görürsün mardinde çok pis uzak doğu teknikleri öğrendim.
Gittik gezdik yedik içmedik geldik.İnanmayanlar var galiba HALUK fotografları ve videoları yükleyince inanacağınızı sanırım.Haluk haydi inandıralım dostları.Nizip ten Sabri ustaya Urfa dan Aytaç a Gaziantep ten aydemir e gösterdikleri ilgi alaka ve dostca yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim.
Tıraş bıçağı GİLLETTE ise motorsiklet BMW dir
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
vayy be haluk abı gez eglen.orda yedılerıının resmını cek yayınla yav bende ınsanım rejımdeım zaten aklıma gelıyor abı yaa.baska neler yedınız cektınmı resımlerını;
bu arada pazar gununku gezi hakkında birsey konusuldumu malum işerimden dolayı gelemdım toplantıya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 AM ----------
ethemhanmısın nesın kardesm öyle izlemekle olmuyor falıyet goster bıraz yazı yaz yazı
iyi geceler hoş geldiniz dostlar artık fotoları görelim diyani
gn 250 suzuki :bounce:
günaydın arkadaşlar
günaydın dostlarım,herkese hayılı işler bol kazançlar dilerim
Günaydın herkese ... gününüz aydınlık olsun....
Günaydın Adana hayırlı işler sorunsuz müşleriler bol kazaçlar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)