Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Alıntı shark06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güüüüüünaydın herkese.....Mardin fatihleri sizede hoşgeldiniz diyorum.....Akşam aryık siz konuşursunuz biz dinleriz....
    yok ya anlatacak pek bişi yok öyle 1-2 bişi ama en önemlisi bora abinin bir şemsiyesi var, birde mustafa abinin gelincik tarlasında karşılaştığı yılan. anlatırız akşama.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    haftaya saklayın herşeyi, bugün ben yokum
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artık bu hafta Antakya ya gideriz Ertele ertele nereye kadar
    Bu akşam planlarız ...pazarda gideriz ... erteleme yok....benim lambalarda tamam artık ....sorun yok yani...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 AM ----------

Alıntı haluka28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok ya anlatacak pek bişi yok öyle 1-2 bişi ama en önemlisi bora abinin bir şemsiyesi var, birde mustafa abinin gelincik tarlasında karşılaştığı yılan. anlatırız akşama.
    yemezler güzelim anlatacak bi şey yokmuş.....Valla millet parçalar sizi ona göre...merakla bekliyoruz ....

Muzaffer yoksa bunlar gitmedimi kardeş Mardin'e ..... Osmaniyede mi kaldılar dört gün ne ...baksana anlatacak bi şey yokmuş....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 AM ----------

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haftaya saklayın herşeyi, bugün ben yokum
    ben kaydederim sen haftaya banttan izlersin merak etme...

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    biz gitmediğimiz halde anlatacak birsüre şeyler var
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    -meteciğim,canım benim,çok keyifli bir güneydoğu turu yapıyoruz.bugün akşam ADANA'ya dönüyoruz.bol resim var ama yüklemesi sanırım biraz zaman alacak.

-herkese merhaba,şuan G.ANTEP'teyiz.bugün sabah GÜNAYDIN mesajımı CONVERTER YUSUF'a kaptırmışım.

biri çalışır biri gezer kıyamet ondan kopar...abi bu foto yükleme konusunda sana destek vermemi istersen yardımcı olurum...imageşshackenin dönemi kapandı artık...tek tek yükleme dönemi bitti...

photobucket.coma..a üye olduğunda (ücretsiz basit üyelik mt nete üye olur gibi basit)40 ar adet fotoyu yaklaşık 15 dakika içinde URL lerini hazır hale getiriyor...tek tıkla...hemde üye olduğun için sana özel albümün oluyor...fotolar üzerinde istediğin düzeltmeleri yapıyorsun arşivin oluyor vs..kullanımıda ımakeşek gibi çok basit aklında olsun...2 dakikada anlatırım uzman olursun sonra sana URL leri yapıştırma kalır...ister tek tek ister topluca bu urlleri yapıştırabilirsin...

Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kısmet diyelim enişte bey

eyvallah a..s

Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    2010 CBF1000F

yemezler güzelim anlatacak bi şey yokmuş.....Valla millet parçalar sizi ona göre...merakla bekliyoruz ....

Muzaffer yoksa bunlar gitmedimi kardeş Mardin'e ..... Osmaniyede mi kaldılar dört gün ne ...baksana anlatacak bi şey yokmuş....[COLOR="Silver"]
    ben şüpheleniyom zaten, bunlar kesin ya ceyhandaydılar yada osmaniyedeydiler, hadi havalar ısındı, zorkun yaylasınada çıkmış olabilirler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:45 AM ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biri çalışır biri gezer kıyamet ondan kopar...abi bu foto yükleme konusunda sana destek vermemi istersen yardımcı olurum...imageşshackenin dönemi kapandı artık...tek tek yükleme dönemi bitti...

photobucket.coma..a üye olduğunda (ücretsiz basit üyelik mt nete üye olur gibi basit)40 ar adet fotoyu yaklaşık 15 dakika içinde URL lerini hazır hale getiriyor...tek tıkla...hemde üye olduğun için sana özel albümün oluyor...fotolar üzerinde istediğin düzeltmeleri yapıyorsun arşivin oluyor vs..kullanımıda ımakeşek gibi çok basit aklında olsun...2 dakikada anlatırım uzman olursun sonra sana URL leri yapıştırma kalır...ister tek tek ister topluca bu urlleri yapıştırabilirsin...

sana zahmet 2 dakika bi anlatıver, çok makbule geçecek
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    Honda NC750X DCT

Muzaffer yoksa bunlar gitmedimi kardeş Mardin'e ..... Osmaniyede mi kaldılar dört gün ne ...baksana anlatacak bi şey yokmuş....[COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Mesaj eklem
    HOPPP HOPPP Bİ DAKKA 1600 KM YOL YAPMIŞIZ AHANDA KANIT ARKADA HASANKEYF

Motosikleti
    fz1 fazerr
    evet onaylıyorum arkada suyun içinde görünen yıkıntı gibi olan tepecikler de eski köprünün ayakları turgay abi de yeni köprü üzerinde duruyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:29 AM ----------

http://www.vstromturkiye.org/phpBB3/...php?f=15&t=960

daha önceki hasankef gezisinin linki.

Turgay abide jön;ler gibi çıkmış resimde yakışır helaliniz var be burdan oralara kadar gidip gezdiniz ya daha ne diyim ki diyecek birşey yok
    eski taş köprü ve yeni köprü şu an turgay abinin resim çekildigi yer yani mardinci lerin mardine gerçekte gittiklerinin küçük bir ıspatı
    http://img200.imageshack.us/img200/9...148mediumt.jpg
    [U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    hepsi bir fotomu

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    muzaffer usta üye olduğunuzu farsediyorum..ingilizce ama...basit diye düşünüyorum...

Bir çok arkadaşımız resim eklemeyi, daha önce diğer yarenlerin yaptığı yardımlarla öğrendi..
    Sıra geldi kolaylıklara.
    Mevcut ücretsiz resim barındırma hizmeti veren sitelerin arasında şuan en iyisi Photobucket!
    Neden mi?

* Reklamsız
    * 100'den fazla resmi aynı anda, tek tıkla yükleme kolaylığı sunuyor
    * tagları arasına eklememiz gereken resim adres kısayollarını, yine tek tıkla toplu olarak önümüze getiriyor.
    * ve sağ tıkla Kopyala yapmanıza gerek kalmadan, fare ile img taglarının üzerine tıklamanız yeterli..

Şimdi bunları nasıl yapacağımızı görelim;

http://photobucket.com/register/?ref=headerregister adresinden kayıt olduğunuzu ve hesabınıza giriş yaptığınızı varsayarak, kolaylıkları aktarıyorum!..

Bulk Uploder; Toplu olarak resim yüklememize olanak sağlıyacak, web site aracımız bu..

http://img185.imageshack.us/img185/6...rmediumcv7.jpg

Herhangi bir Dosya yükleme uyarısı vermesi halinde kabul edin, zira küçük bir aplikeyşın dediğimiz bir script yüklüyor, zararsız!

http://img395.imageshack.us/img395/3...rmediumuy6.jpg

Bilgisayarınıza ait klasörleri web site içerisinde görüntüleyerek, toplu seçim veya tek tek seçim kolaylığını size sağlayan pencere bu..

http://img165.imageshack.us/img165/6...rmediumms6.jpg

Burasıda yükledikten sonra ulaşılan pencere.
    Burada ekranda görünen tüm resimleri bahsi geçen düğmeyle seçebiliyoruz, ancak yüklediğiniz 100 resmin 100'ünü de toplu olarak tagları arasında almak isterseniz o da mümkün..

Tek yapmanız gereken, sağ üst köşede masumca duran "view all" seçeneğini kullanarak tüm resimleri ekranda gösterdikten sonra bu işlemin aynısı yapmak yeterli.. sayı sınırınız yok!..

[IMG]http://img50.imageshack.us/img50/6901/imgtaglarmediumau7.jpg

Sonrası malum, herşer reklamsız bir şekilde hazır..
    Fare ile tıklayın hepsi kopyalansın!..

http://img390.imageshack.us/img390/3...amediumuv8.jpg

doğal olarak bu okuduklarınız kafanızı karıştıracak...daha basit anlatayım...

www.photobucket.com

a girin bu sayfa ne diyeceksiniz...ama ÜYE olduktan sonra ana sayfa değişecek azcık...

üyelikten sonra...CHOOSE FILES var ortada ona tıkla...40 tane foto bilgisyarından seç...640/480 kutucuğunu tıkla 15 dakkada 40 tane url hazır...sadece...üye olduktan sonra CHOOSE FILES a tıklarsanız...zaten geris imageshack aynısı...40 fotonu seç ve upload de ...olay bu...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    bacanağım,kankam sağolasan,iyiki varsın ama ben buket falan kullanmıyorum benim tarzım var

muzocum akşam bunların mardin muhabbetleri bitmez nereye kaçalım

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    mete_han bilgi ive açıklama için teşekkür ederim, denedim ve süper bi şey artık rahat rahat foto çekebiliriz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:58 AM ----------

Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bacanağım,kankam sağolasan,iyiki varsın ama ben buket falan kullanmıyorum benim tarzım var

bugün işim biraz yoğun, zaten akşam geç gelecem, artık organizasyonu sen yaparsın

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Selamın Aleykum Millet

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamın Aleykum Millet
    zafer kardeş hoşgeldin, bel ağrısı geçtimi

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Kör topal devam ediyoruz valla

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben kaydederim sen haftaya banttan izlersin merak etme...
    hadi anlatması tamam, ya baklavalar onlarıdamı banttan yiyecez
    HOPPP HOPPP Bİ DAKKA 1600 KM YOL YAPMIŞIZ AHANDA KANIT ARKADA HASANKEYF

hani resim nerde ciğerim
    Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamın Aleykum Millet
    aleyküm selaaam ciğerim.yol yapınca ağrıların geçtimi
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    Honda Transalp XL 700 2009
    Mardinden ne getirdiniz bize üstadlar?
    ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
    LUCRETIUS

Motosikleti
    cbf 150
    geziden gelen arkadaşlar hoş gelmiş sefalar getirmiş

Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hepsi bir fotomu
    yetmezmi

Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok öyle yağma geleceksiniz güzel güzel dinleyeceksiniz. yaw hiç mi merak etmiyosunuz ben olsam ölürdüm meraktan.

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi anlatması tamam, ya baklavalar onlarıdamı banttan yiyecez:
    yok güzelim onları gidip oraada yiyosun. bak böyle

Alıntı Barbudos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mardinden ne getirdiniz bize üstadlar?
    bol bol resim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler