Saolasınız beni sizler varettiniz. Ben sizler için yaşıyorum.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
Herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Umarım yakın zamanda görüşürüz. (Elbette tatlımı getiririm ) )
anladım bacanak...arada bir söyleyinde uğrasın koptu gitti son düzlükte...
hop dedik...Adana Mt nin ganyatosu bana çalışır yaylan bakim...
abim ne işiniz var Midyatta...iş gezisi falanmı...yoksa kısa bir Anadolu turumu...
sen bi gelemedin buralara yiğidim...ayıntaplı ...
vay be orta yerimden çatlıycam...bare fotoları yükleyinde sevinelim...bu dünya size güzel abi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 PM ----------
kuzen bu Hondaya dil uzatıyon ya bak çarpılırsın söylemedi deme...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
adana mt nın degerli 5 güzel insanı şu an yanım da çay içiyoruz...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Afiyet şeker olsun. Tüm antep li motorseverlere selam olsun.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
herkese merhaba ehliyetimi aldım artık özgürce motosikletimle geziyorum. şimdilik 100-7 cup kullanıyorum ama zamanla cbr-125 alacağım kısmet olursa. sadece mutluluğumu paylaşmak istedim. herkese kazasız sürüşler dilerim.
maşallah , maşallah. kuzi seni bugün pek enerjik gördüm redbull mu içtin loo
-iyi akşamlar arkadaşlar,az önce evden içeri girdim.sağ salim geldik.yarın akşam görüşmek üzere.
hayırlı olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 PM ----------
ilgi ve alakalarından dolayı,sevgili ali kardeşimize(aydemir) çok teşekkür ediyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
mardin ciler geldi heee.hoşgelmişseniz allaha şükür kazasız belasız arızasız döndünüzya daha ne artık fotoları ve mardin maceralarını bekliyoruz.
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
çok şükür sağsalim geldiniz. hoş gelldiniz sevgili arkadaşlarım.
bir an önce resimleri atmanızı istiyoruz. fazla bizi merak ettirmeyin.
yarın ademin orada akşam görüşürüz bol bol konuşuruz.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
İyi akşamlar
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
ehlen ve sehlen wallah gelmişah kazasz belasız. eee 4 günde olsa şive değişti bi miktar.
ne diyon kardeşim sen balıksa balıklı göle gittik suysa fıratın, hasankeyfin yanından geçtik daha ne olacak. yapamıyon diye ne çamur atıyon.
buda yaklaşık 400 foto eder ...yetermi
hadi hadi hadi yemezleeeeeer. başınızın etini yerim valla özellikle senin.
ali arkadaşımıza çok teşekkür ederiz. bizi çok güzel ağırladı. o kadar işinin arasında bize zamana ayırdı. sağolasın.
he tabi canım babanın uşağı var senin. 4 günden önce kimse resim falan istemesin onu hazırlaması o kadar sürer zzaten.
ooooooooooo arkadaslar hos geldiniz gezi süpermiş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 PM ----------
özledik sizleri
eee adana mt hafta sonu ne yapılıyor.ben kurtlaarım dokmem lazımyoksa onlar benı yıyecekler
ARKADAŞLAR CÜMLETEN HOŞGELDİNİZ
terazici kardeşimin tükana gündüz gelinde yüzünüzü görelim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)