Günaydın... Midyata da günaydın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:04 AM ----------
Demirgürsel in cumartesi günki ısrarlarına dayanamayıp mendersde bir tur attık , yorgunluğumuzu atalım diye birde kısa mola verdik , tabiki nargile içtik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:12 AM ----------
Eğer Haluk resimleri yükleyecekse, yarısını ancak yükler
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
sağ ol kardeş...inşallah o da olur....muzeffer bu nresimleri siteye koyacağını söylemeiştin hain kedi.....bi lafımda demir gürsele ...600f kadar kafana taş düşsün emi...(yaklaşık buda 184 kg yapar )....kırk yılın başında bir lambamız yanmadı yani....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 PM ----------
hoş geldin ....en kısa zamanda tanışmak dileğiyle....
arkadaş bi rahat bırakın be yav...midyattan laf yetiştiriyor şuna bak ....muzaffer kardeş antakya gezisinde künefe ile ilgili resmi bulamıyorum sendeyse lütfrn siteye koyuver....ne güzel bi antakya seyahati oldu değilmi arkadaşlar katılımcılara teşekkür ederiz......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:50 PM ----------
bi yanıyor bi sönüyor...ismail ustada çözemedi...kronik bi rahatsılıkmış ...ama olacak inşallah....
-eveeet.
-eveeeet
-kardeş,g.antep'e gelmedik,sadece benzin ihtiyacı için nizip'e girdik ve biliyorsun girmişken sabri ustaya da uğramadan olmazdı,zaten benzincinin 100 mt.ilerisinde dükkanı.
-arkadaşlar,bugün rotamızda biraz değişiklik yaptık.hasankeyf'ten sonra,batman-diyarbakır üstünden ş.urfa'ya geldik.şuan ş.urfa'dayız.yarın akşam adana'ya dönüyoruz kısmet olursa.hepinize iyi geceler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
adanalı m bakıyorum takiptesin başka ildesin diye bizim mt ye yazma hakkın ölmedi yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 PM ----------
tam ben bunları yazarken sende yazmışsın
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
haadi bekliyoruz diyeceğim ama ben olmayacağım o saatte çalışıyorumbanada anlatacak özel bişeyler saklayın
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
EVET ADANA MT BU HAFTA PAZAR NE YAPILIOR ŞÖYLE BİR STRES ATALIMİÇİM KIPIR KIPIR BU KURDU ATMAM LAZIM
Gününüz aydın olsun, cebiniz para dolsun, kaskınızın visoru kapalı dursun, herkesin gıcır gıcır motoru olsun, yüzünüz güleç dostluğunuz baki olsun.
Şair gibi adamım yine sabah sabah döktürdüm.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)