günaydınlarr milleetttt
Merhaba arkadaşlar. Henüz aranıza yeni katıldım. Umarım sizlerle tanışma fırsatımız olur. Şimdiden herkese güzel ve kazasız haftasonu diliyorum.
Herkese selamlar.Efehan2003 yani Cem bey benim iş ortagımdır.Kendisi aramıza yeni katıldı.Hoşgeldin Cem abi...
Born To Be wild,Live to Ride...
Görüyorum ki herkes seyahat etmeyi seviyor. Adamlar sizin motorlarınızı götürmediki, hafta sonu yapın hemen bir plan vuralım yollara kendimizi
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Cem abimizde gezdirin elinde tutun...gözü açılsın azcık... onu sevin okşayın...misketlerinizi paylaşın...bak yaramazlık istemiyorum kulağınızı çekerim...
yav Allah rızası için biri Çumoktan Yusuf Bey hakkında istihbarat versin napıyor hayırsız abim...benim için zopalayın niye uğramıyor buralara...gidiş o gidiş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
herkese iyi geceler,
kankam,bacanağım yine ortalığı karıştırıyon bakem,yusufum kankim bu aralar sıkıntılı be bacanak malum işler, kriz kankimide vurdu 1 ay oldu görüşeli iyiyim diyor sağlık olarak ama iş konusu biraz sıkıntılıymış ama en kısa zamanda ziyaretine gidicez o zaman seni arattırırım bacanam kendine iyi bak
cem bey hoşgeldiniz janti kefilse sorun yok yalnız janti prosedürü size anlatmamış,gruba giren eline tatlısını alıp gelir o kaddarr
mutlu pazarlar arkadaşlar.
cem bey hoş geldiniz.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hoşgeldiniz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 AM ----------
[QUOTE=demirgursel;1575586]selam arkadaşlar
mardin ekibi gideli bir araya gelip hiç gezemiyoruz.neden acaba
neyse abi artık önümüzdeki pazar iyi bir antaka gezisi olur.
bu pazarı böyle geçirelim bakalım
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
Adana iyi pazarlar....Herkes gezide herhalde.... Huzurlu mutlu geziler.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-cem bey,aramıza hoşgeldiniz.kalıcı katılımcı olmanız dileğimle.çarşamba toplantımıza bekleriz.
-arkadaşlar merhaba,şuan halukcuğumun da dediği gibi MİDYAT'tayız.gezimizin ilk bölümü olan URFA kısmı,oldukça keyifli geçti.gelirken yolda NİZİP'e de uğrayıp,kendisi,yaptığı tatlılardan daha da tatlı olan SABRİ USTA'ya da uğrayıp gönlünü ve dualarını aldık.sizler için bol bol foto çektik ve çekeceğiz.ayrıca videolar da var.halukcuğum bunları nasıl ve kaç günde yükler onu bilemem artık.hepinizi ayrı ayrı anıyoruz.ALLAH'tan bir mani çıkmazsa,çarşamba toplantısına yetişmeye çalışacağım.hepinize sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
biz dün gölün çevresini biraz turladık, yalnız bu 600f lerin kronik bir lamba yanmama problemi var sanırım üç kez motorcuya geri döndük
teşekkürler alp, elemanların yarısı olmayınca bu pazar gezi yapmadık.tabi benim gibi münferit gezenler olabilir
ya bırak sende, dağ taş görüp geleceksiniz.denize sıfır gidilmeyen geziyi ben gezi saymıyorum o kadar gün yol çekip çalı çırpımı gezeceğim.giderim denizime, yüzerim, oltamı atarım, balıkların yanına bide nevale açtımmı üfffffff keyfe bak bee hayali bile hoş etti
kendinize iyi bakın, aman mucura falan dikkat kazasız belasız dönmeniz dileğimle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
MİDYAT'tan günaydın ADANA MT
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)