hiç unutmam datçaya giderken bir yerde mola vermiştik sonra baktım ....devamı yarın
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
@azgurbuz İyiyiz dostum. Erhan evlilik hazırlıklarında, bende babamla ilgileniyorum. Ayrıca işlerimizde çok yoğun. Vakit buldukça buralardayım.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Hayırlı yolculuklar arkadaşlar....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Yaklaşık 20 dk. önce, Mustafa Abi'nin mekandan Bora, Haluk, Zafer, Turgay Abi ve Mustafa Abiyi Mardin'e yolcu ettik. Kazasız belasız cezasız gidip gelirler inşallah.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Hem de nasıl gitti... :((( Haftasonu nöbetçiyim. Nöbeti kimseye satamadım. Yoksa ben de gidecektim. Kısmet değilmiş... Bir dahakine artık...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
valla ne yalan söliiim benimde içim gitti beyler....hayırlısı ile kazasız belasız dönsünlerde ben razıyım bir ay dinlemeye....
mardin gezisine giden arkadaşlarımın yolu açık olsun. güle güle gittiler kazasız belesız güle güle gelirler inşallah.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
gülegüle gidin gülegüle dönün hayırlı yolculuklar arkadaşlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
arkadaşlar hayırlı yolculuk allah kaza bela göstermesin özür ugurlamaya gelemedim öptüm foto bekliyoruz
gn 250 suzuki :bounce:
Peki muzaffer abi,abimsin sustum....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
gelde zaferi arama bu saatte bi online onu bulurdum oda bizi bıraktı mardine gitti, bu adananın neresini beğenmedinde yaban ele gittin zaferim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydın arkadaşlar
geziye giden tüm arkadaşların sağ salim gidip gelmeleri dileğiyle.
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)