Merhaba dostlar.
Merhaba dostlar.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
sabahdan bu siteye girmeye calısıyom yeni buldum ne olmus buna altı ustu bır hafta ayrıldım bu arada selam
geldim
Mardin gezisinde kimler var.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
mardin gezisimi??? yaw yapmayın bana şunu gider ayak
bu cuma,saat 13-14 gibi mustafa abinin oradan hareket,inşallah.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler demekki günaydın iyi akşamlara devam edeceğiz
paylaşımlar yaparak motosiklet sürüş adına hatalarımız varsa ortaya çıksın, birlikte doğruları bulalım istedim ama galiba tek isteyen benim
e o zaman tünaydın
abi bende gelebilirmiyim benide yaz
merhaba dost
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
az önce ümiti ziyaretten geldim.kendisi,bir önceki gördüğümden daha iyi.tüm arkadaşlara selamı var.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bende bende hatta bizde bizde gittik çok iyiydi,
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr
[QUOTE=muzaffer1968;1569079]Ben sana cevap verdim ama galiba cevabı beğenmedin
]
doğruyu yazmışsın ceza olayı başıma geldi.ben herkesin kendi taktiğini araştırıp en doğru olanı bulalım, yanlış davranıp, kazaya müsait kullananlarımız daha bilinçlensin istiyorum
senin stratejin nedir akan trafikte
ceza yiyeceğimiz kesin
ancak şunu düşünün:
kurallara göre şehir içinde 50 km hızla gitmek zorundayız.bu durumda olanları hayal edin her geçen araç bize risk oluşturacak, ya önümüze kıracak, ya ani fren yapacak, ve çeşitli şekillerde bizi kazaya sürükleyecek
biz bu duruma karşı strateji geliştirmeliyiz, aksi taktirde kaçınılmaz son er geç gelecektir.
mesela ışıklarda kalkarken tam olmasada drag yaparcasına bir sprintle çıkarak aradan sıyrılmamız güvenli bir hat yakalamamız doğru olmazmı sizcede
hemen herkes ibresini görüyor zaten.bizim 50 km hıza çıkmamız arabalara göre 3 kat daha çabuk olacaktır.demekki onlarda 50 km sınırına uyarsa biz onlardan her halukarda 50-100 mt civarı önde ve güvende süreceğiz motorumuzu
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın Adana Hayırlı işler Bol kazanclar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Günaydınlar.
vstrom aranıyor 2007 ve üstü olursa iyi olur. bilenlerin yada duyanların müracaat etmesi rica olunur.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
Günaydın millet
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:10 AM ----------
[QUOTE=demirgursel;1570153][/COLOR]Gürsel kardeş, bildiğim kadar sen yıllardır motosiklet kullanıyorsun ve bize şehir içinde nasıl kullanmamızı ve kendimizi nasıl korumalıyız diye soruyorsun Sende bu tecrübe fazlasıyla var, ancak benim burda söyleyebileceğim şehir içinde gözlerini dört değil sekiz açman gerekiyor ve kırmızı ışıkda drag yaparcasına öne fırlaman bir çözüm olmayacağını söylemek isterim. Çünkü memlekete maganda çok ve kırmızı ışıkta geçmek isteyen öküzler olacaktır, bu seferde tam onun önüne düşeceksin Bence herşeyden önemlisi mümkün olduğunca etrafını dikkatlice izlemek ve mümkün olduğunca her yöne bakmak olacaktır tabiki buna aynalar dahil
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim
yusuf sahibinden coma bak derim
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)