Günaydın herkese....
Günaydın herkese....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydınlar olsun ey cemaati adana mt
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
Bizim t-shirt ler ne oldu? yapıldımı haluk hocamdan ses seda çıkmıyor
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın yurdum mt insanları
gn 250 suzuki :bounce:
uğurapay sanada günaydın adanadan istanbula
yusuf akşam halletim,bende varmış NOD32 craklı hallettim,antivirde kurdum en free sinden bir tarattım yüzlerce truva atı girmiş kıç kadar kasaya hepsinin semrini vurdum yoladım ahıra trojan da gelmiş içeri almadım piisim baya rahatladı
teşekkür ettim şimcikten
günaydın gençler
zafer ben sana spywaredoctor demiştim bulmadı demek
gel biz ona formatı çakalım oda rahatlasın sende
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Ah Zafer ah... Sen Youtube'a hala program download ederek mi giriyorsun? Yahu hangi yüzyılda yaşıyoruz. Değiştir DNS ayarlarını 2 saniyede gir istediğin yasaklı siteye... Bu kadar basit...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
yasaklı site derken hocam neyi kastettin
Dört gözle bekliyorum Nod32'mi Antivir'mi işimi görecek anlamadım ama...
Sende çiftlik kurmuşsun anlaşılan
Hayırlı işler...
Benim dediğim bir ay önce idi, ozaman Adaware demiştin
DNS birara yemedi, ondan vazgeçtik
Zaferciğim, benim pc me virus girdiğinde, şöööyle bi ekranı sallıyordum viruslar altan dökülordu bi denesene sendede dökülecekmi
Dns yemedi mi? Benim DNS ayarları değişti. Youtube dahil her siteye giriyorum. Sorun olmadan.
Yasaklı site derken mahkemece erişimi engellenmiş her site...
Pazar günü gezide varız. Bu akşam konuşuruz....
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Motoru satıp, P8 16 çekirdekli core duoe ceband yenibir bilgasayar aldım 3trb son sürüm harika bir model
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)