güzel bir güne merhaba,sevgili arkadaşlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Slm,arkadaşlar
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
günaydın
gn 250 suzuki :bounce:
günaydın szlere iyi geziler diliyorum.
günaydın adana mt.bu günkü geziye misafirim oldugundan dolayı katılamıyorum sizlere iyi geziler görüşmek üzere.
Bu güzel pazar sabahında, evde oturmayı tercih eden sayın adana mt sakinlerine, canı gönülden günaydın dilekleimi iletiyorum sevgi ,sağlık,mutluluk daima sizlerle olması dileğiyle .Ahmet
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
kebabı çelik gürsel yedirdi sağolsun dükkanda,muzaffer kardeşim ve demir gürselde ufak bir adana turu yaptırdılar varosunlar zaman ayırdılar benim için,tüm adana mt ye candan teşekkürler sıcak karşılamaları için,şimdi antepte hayali ustanın yanındayım,azsonra nizipe dğru devam edecem.
ahmetçim sana gelirken eksoz koptu,aradığımda hiç yadırgamadan buyur ettin gece,ve ertesi günde zahmet edip eksozun tamiri için uğraştın ve beni geldiğim gibi yolcu ettin ,çok teşekkürler ailene sevgiler,selamlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
arkadaslar cok güzel geziydi emegigecen herkeze tesekkür ederim (gürsel )abi yengemin ellerinesaglık fotoları bekliyorum siteye
muzffer abi yok piyasada nerdesin abi yav yorumunu göremedik senin..
ARKADAŞLAR,GEZİ BAŞLIĞINI AÇTIM VE BİR MİKTAR RESİM YÜKLEDİM.devamı gelecek.sizlerde yükleme yapın isterseniz.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1554156
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Arkadaşlar bugünkü gezimiz yine harika bir gezi oldu. katılan ve emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Hoşgeldiniz....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
kardeşim ümitim allah bian önce düzelebilmen için sana güç kuvvet versin acil şifalar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)