eheheheeee demirgursel walla bende öyle çamur atabilmek için laf söyledim kaçtım: )))) warlıgınız yeter ya çayımız kahvemiz geliyor çok şükür bide çalışan metro hattında kontrol edilmemiş kaynaklar war haberiniz warmı???
eheheheeee demirgursel walla bende öyle çamur atabilmek için laf söyledim kaçtım: )))) warlıgınız yeter ya çayımız kahvemiz geliyor çok şükür bide çalışan metro hattında kontrol edilmemiş kaynaklar war haberiniz warmı???
bugün ümmet pertikan abiyi misafir etti adana
ilk durağı herzamanki gibi adaşım ılgaz elektronik oldu.ben, mehmet, muzaffer, adaşım ve hayabusa muhittin karşıladık kendisini
ardından menderes adasında bizim gibi motosiklet sevdalıları SEYYAH RİDERS grubunu ziyaret ettik hep beraber
adanaya gelipte bici yemeden gitmesi olmazdı
oradan burcuyu görmek istedi işyerine gittik, ardından eski hayabusacı hakanı işyerinde ziyaret ettik.
en son kadirliye doğru yolcu ettik kendisini
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
iyi akşamlar şimdide benim yanımda ümmet abi selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
iyi akşamlar sevğili arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
01.05.2009 cuma sabahı mersinden yola başladım,adanaya geldiğimde arkadaşlarla buluştuk ve başladık adana turuna
mersindeki kardeşim by mükemmel (emrah)kendisine abisine ve anne babasına orda yaptıkları herşey için minnetarım nezaman mersine gelsem çok yakından ilgilendiler işleiriniz kolay gelsin gedik ailesi.
adanaya geldiğimde önce gürsele uğradım sağolsun çok sıcak karşıladılar kardeşi mehmet ile birlikte ikramları için teşekkür ederim herikisinede.
geldiğimi uyan arkadaşlarda geldiler oraya demir gürsel ve muzaffer kardeşim hemen başladık adana turlarına
ordan birlikte sevgi adasına gittik
reides gurubuna başta hlil kardeş olmak üzere ayırdıkları zaman için çok teşekkür ederim
ve geldik adananın meşhur bicibicisinin yapılışına sırasıyla yapım aşaması emekleri için ustaya teşekkürler
ustamız okadar uğraştı hazırlamak için bizde afiyetle yiyelim gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık ustacım.
bicibiciden geçtik burcu kardeşimin suziki bayisi işyerine burcu kardeşimede sevgiler sıcak karşılamaları için.
ve suucu hayabusa hakan ama cbf 150 kullanıyor şimdilik ikramları için teşekkür ederiz kendisine.
ordan mobilyacılar sitesindeki klasel cam sanayiden adem kardeşimin yanına geçtim çoktandır görmemiştim iyi oldu gördüğüm kendisini,desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim kendisine.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Herkese selamlar...
Ümmet abim gelmiş göremedik üzüldüm :( Kendisine hayırlı yolculuklar diliyorum
Born To Be wild,Live to Ride...
bunu saymıyoruz ümmet abi . inş bidahaki sefere kebapta yediricez sana
bora abi saat 09.oo ceyhan mola dogrumu
evet doğru.
PAZAR GÜNÜ GEZİ PROGRAMI güncelleme
Bu pazar Yumurtalığa gidiyoruz.
Buluşma Yeri: Mola Tesisleri (Ceyhan Tarafında)
Buluşma Saati: 9:00
Hareket Saati: 9:30
Katılımcılar:
1-Ben ve eşim
2-Adaşım ve eşi
3-Musatafa abi ve eşi
4-Turgay abi
5-Bora ve eşi
6-DemirGürsel ve eşi
7-ÇelikGürsel ve mehmet
8-Küçük cengiz ve ?
9-Osman
10-agokce
11-aykut
12-hüseyin
Gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini ilave edebilirler...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
gezi üyeliğinizin aktif olması için kısa zamanda en az bir geziye katılmanız gerekmektedir aksi takdirde motosikletiniz gezi yapmaya kapanacak ancak gezilre yorum yapabilceksiniz
arkadaşlar şuanda özden,suat ben yumurtlıkta sizler için masa koltuk ayarlıyoruz herkesin selamı var ii geceler
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Bora abi listeue bnide eklebu arada yarin ne yiyecezzz)
slm benide ekle geliyorum
gn 250 suzuki :bounce:
adana mt beni tanıyormusunuz ben hepizi tanıyorum
iyi geceler
[B]Gönlünüzün istediği yere dogru TAM GAZ.. :cat: [/B]
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)