BORA kardeş, bir konu daha var, eğer ev satınalınırken değerini düşük göstermiş ise onada ceza geliyor. İlgili arkadaşlara duyrulur
BORA kardeş, bir konu daha var, eğer ev satınalınırken değerini düşük göstermiş ise onada ceza geliyor. İlgili arkadaşlara duyrulur
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İyi akşamlar arkadaşlar bu gün akşam üzeri Tayfun'la beraber Ümit'in yanına uğradık taburcu olmuştu Allah tez zamanda görmemişe döndersin,hava müsait olursa geziye eşimde katılacak görüşmek üzere Bay bye
herkese iyi akşamlar,
boracım teşekkürler,bizimki müstakil bizide bağlıormu acep,
pazar için belli değil,zaten nezaman belli olduki
Türkiyenin yarısı kaçak yapı. Gecekonduları bitirsinler önce...
1 mayıs tüm işçi motorcu arkadaşlarımıza kutlu olsun
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ii geceler....
Şimdi işsiz olduğumuz için ,bu bayram bizim bayramımız olmayor degilmi...:D
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
günaydın mt nin Adanalı gençleri.bahar bayramınız kutlu olsun.
Tıraş bıçağı GİLLETTE ise motorsiklet BMW dir
bendende günaydın adana mt.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın.. bu arada pazar günü gezisi bir cross gezsi degil dimi
hee bide adana ahaalisi bugun metronuzun kalite kontrolünü yapmaya geliyorum insan bi çay may getirir dünde ordaydım kuru kuru çalıştık durduk neysem ahanda yola çıkıyorum görüşürük
günaydın adana mt
pazar günü 2 teker çevirecekler için hava durumu :
hava parçalı bulutlu (%64), en yüksek sıcaklık 22.5 C, rüzgar kuzeydoğudan (poyraz) hafif kısa süreli orta kuvvette.kısaca tam motor havası.
Günaydınlar Hayırlı cumalar.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
günaydın adana mt
gn 250 suzuki :bounce:
herkese selam,bahar bayramı mı işçi bayramımı benim için farketmiyor tatil olsunda adı önemli değil,
yunusus cross değil normal gezi motorun ne olursa olsun farketmez,
demirgursel, Endurocu01+, celikgürsel, azgurbuz+
sen ne geziyorsun evde çelik, yarum işçi bayramı bugün esnaf bayramı deyil kalk git işine bak
hayırdır adaşım sesin soluğun kesildi
ben kaçar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)