Ümit'e sabah uğradım. R2D2 gibi olmuş, maşallah sağlığı iyi
Akşam taburcu olma ihtimali var, aramadan gitmeyin.
Ümite geçmiş olsun. Kazayı nasıl yapmış bilen varmı .
Dün akşam 23.00 sularında Alparslan türkeş Bulvarının sonun dan turgut özala çıkan petrolun önünde motorlü bir trafik kazası yaşanmıştı.
Scooter aracın altına girmiş, sürücü görebildiğim kadarı ile tam korumalı idi. Fakat kask ile birlikte kafasını kopmuş gördüm.
Trafikte Kimse motosiklet kullanıcılarını gerekli ehemmiyet le emniyetle gözetmiyor. herkes kendine dikkat etsin. Allah Kimsenin üzülmesine meyil vermesin.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
arkadaşlar biliyorsunuz ama bir kere de ben hatırlatayım,lütfen lütfen kasksız asla motora binmeyin,eğer mümkünse korumalı kıyafetleride eksik etmeyin ve herşeyden daha da önemlisi dikat dikkat dikkat.sonra hiçbirimiz,birbirimizin ardından üzülüp ağlamayalım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bora abi hızlıdır baba
gn 250 suzuki :bounce:
kızı kolda fazerı yolda severim.
yemek yedik burnumuzdan geldi,bune ya allah ailesine sabır versin tanıdık olsun olmasın çok kötü bir durum,bu ikinci ölümle biten kaza oldu 1 ay içerisinde,adnan menderesdede hız olayını biraz daha dikkate alalım,özellikle motor testlerinde rica ediyorum,hepcazınızı seviyorum
hiç tanımadığımız insanların böyle kötü haberlerini duyduğumuzda bile böyle rahatsızlık duyuyorsak,arkadaşlarımızın başına yada bizim başımıza geldiğinde ne kadar üzülüp rahatsız olabileceğimizi lütfen biran düşünün ve ona göre davranın
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
yaw ne biçim konuşuyon. R2D2 da nedir starwars izleyen var izlemeyen var. ayıp kardeşim.
çok yazık
ben nacizne bir öneride bulunayım. sevdiklerimizin bir resmini gösterge panelinin bir yerine iliştirelim. gaza geldiğimiz zamanlarda bize ne yapıp ne yapmamamız gerektiğini hatırlatır.
ben efesin stikırını yapıştıracam
selam arkadaşlar
adem babada görüşmek üzere
biz kaçar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)