ümit kardeşe geçmiş olsun allahtan sağlık şifa diliyorum
ümit kardeşe geçmiş olsun allahtan sağlık şifa diliyorum
gn 250 suzuki :bounce:
yunusus hoşgeldin,tırsacak bişey yok onların çoğu çinli sadece iki yada üçünde var 400 cc lik makina,sen yeterki cros yapacam de onlar sana ayak uydurur merak etme,kroscu01 e özelden mesaj at yardımcı olur
tamam atacam zatende sendede big 800 warmış Allah nazardan saklasın kardeşim
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
walla ne biliim resimden belli olmuyor pekte tanımıyorum onun için özür..
gerçi hepimiz kardeş diilmiyiz:D
yav yapma gökanım ben o kadar yaşlımıyım,daha 28 yeni girdimben hissettiğim yaşdayım kafa kağıdını ittir et
yunus sıkma canını sanal ortamda kimsenin yaşı belli olmuyor,sen beni genç görmüşsün teşekkür ederim,
heheee görüyomusunuz övgübile aldım bide geçmiş itip kakıyorsunuz ayıp ama:D:D neyse fazla konuşmiim ciddiye alıp döverler beni
Teşekkürler,
eft Allahtan bişi yokmuş ama bu ufak tefek ler bile yeter adamın canını yakmaya :(
aaa pardon yaa Cengiz abim ben avatarları karıştırmışım herhalde; sana değilde Muzaffer abiye 'kardeşim' dedi sandım Cengiz abim bizden cnm daha 29dan yeni gün alıo
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Bana birileri birşeymi dedi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
kim dedi ne dedi walla ben kimseye bişi demiyorum arkadaş burda kimin kaç yaşında oldugunu bilmeden hitaplarda bulunuyorum sonra kafama çöküyorlar
benim alnım geniş
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
muzaffer hayırdır çok alıngan gördüm seni,
zafer sen kendine bak bence avatarını değiştir saçlı bir resmin yokmu nu koy
ahmetim sendeki cevher,atalar ne demiş cevher olan yerde ot bitmez demiş,bu zafer içinde geçerli tabi,yalakalık diz boyu bu gün ancak böyle stresimi atabiliyorum ne yapim
bba, Converter01, adanalı+, celikgürsel
bu arkadaşlarda sadece okumakla yetiniyor
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
okumak kültürü arttırırmış ne kadar doğru bilmiyorum,muzocum canım benim dün çokmu yüklendim yoksam biraz alıngan gördüm seni
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)