yav çıldırtmayin gari... ne olmuş doktoruma?
yav çıldırtmayin gari... ne olmuş doktoruma?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Süreyya yengemize ve Ümit kardeşimize geçmiş olsun. İnşallah ciddi birşey yoktur. Kaza mı yapmış? Nooldu?
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
Kaza Yapan Arkadaşlara geçmiş olsun umarım kötü bir şey yoktur.
Bende dün duran motordan düştüm Nasıl becerdigimi sormayın ama ayagımı incittim zor basıyorum.Allah kimseye Kaza bela vermez inşallah.Bir yanlış basma ile bu kadar inciyor kazayı felan düşünemiyorum ALLAH Korusun.
Metecim,Allahın adamı maşallah gene bülbül gibi şakıyosun kardeşim benim,MT nin GüLüüüüü Yigenimi öp yerime güzel kardeşim
Born To Be wild,Live to Ride...
-günaydın arkadaşlar,
-bugün akşam,bir araya gelip,ümitin evine geçmiş olsun ziyaretine gidelim diyorum arkadaşlar.ne dersiniz ?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın herkeşe,hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
zafer,bora siz yatmazmısınız sabahın köründe çöp mü battı gözünüze gidin yatın be ya deli etmeyin adamı uyku diye canım çıkıyor,adamlar imamla beraber nerdeyse ezan okuyacaklar
Herkeze günaydın,JaNTİ ye geçmiş olsun.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
günaydınlaaarr
1-2 yıl var daha evlenmeme de sen evleniyomuşum gibi düşünüp gel yanii bi ziyaret et istersen
ümiti gördük bişeyi yok yaa nazlanıyo anca hastane de olcak bildiğim kadarıyla evde deil
bu arada kaçırmışım ben süreyya abla ne ameliyatı oldu
çok geçmiş olsun dileklerimi ilet gürsel abii
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...909-kozan.html
cross cu abilerim mükemmel gezi yapmışlar bi göz atmanızı tavsiye ederim
resimlere bakarken bile çok eğlendim
sen kal aşk ben giderim buralardan
kardeş ne yapalım,erken kalkanın rızkı bol olurmuş.
elbette hastaneye gidilir ama eline müdahale yapıp eve göndermişlerdir diye düşündük,yatmasını gerektiren birşey olduğunu sanmadık.
-ümit,ortopedia hastanesinde,2. kat 216 nolu odada yatıyormuş.ziyaret saatleri:13-14 18-19.bilgilerinize.
ben ümite,bugün öğle,gideceğim.
-birkancığım,sana da geçmiş olsun.bende durduğum yerde düşmüştüm,hala zaman zaman ağrır.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
iyi günler arkadaşlar tanışma topigi falan açmadan olaya dalıyorum direk kusuruma bbakmazsanız:D adanadan ve çevresinden crosscular warsa pazar gününe bi gezi ayarlayalım diyorum ben hatay 4yoldayım aramız 100 km ama gelirim. mail atabilirsiniz yada buraya yazın bilmiyorum işte ayarlayalım bişiler:D
mesajıma bir cevaaap:D haydi crosscu yokmu
bi bulayım bakalım:D
baktımda yemedi adamlarda 400lük makinalar war yaa biz onlara ayak uyduramayız daha ufak motorlu arkadaşlar lazım bana çinliler falan:D:D
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)