malum şahsa geçmiş olsun diyorum
az önce malum şahsın ablası ile görüştüm el bileği kırıkmış sanırım, dönüş yolundalarmış mersin otobanına girmek üzere olduklarını belirttiler adanada (ortapedia) diye algıladım telefonda, akşama oraya gideceklerini bildirdi
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Kardeşimize geçmiş olsun,allah acil şifalar versin
muzafferim kıvırmanın anlamı yok,telefon denilen aleti Graham Bell boşunamı icat etti istemiyorsanız açık söyleyin gelmeyiz.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Ümit kardeşim... Geçmiş olsun...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
kıvır bakalım nereye kadar,aç karnına hikaye dinlenmiyor,
ümit hocam geçmiş olsun acil şifalar.
ha sizin yaptığınız ayıp olmuyor,biz yapınca ayıp oluyor hemi
Ümit Geçmiş olsun. Bu ara motor kazaları çoğaldı gibime geliyor aman dikkat diyorum
SENİ HERZAMAN ARARIM CİĞERİM . BİZ AKŞAMA GİDECEĞİZ.
GEZSİNLER BAKALIM GÜN OLUR DEVRAN DÖNER. BUNUN HASANKEYFİ VAR. ürgüp'ü var karadenizi var. var babam var. biz de orealardan resim atarız artık.
allahtan teknolojinin gelişip telefonun icat edildiğini biliyoruz da yemiyoruz bu bahaneleri.
kontörmü
dahada bişi demiyom ben sana
bacanak benim kız bir dillendi zehir babasının gülü maşallah eşek sıpası...Temmuzda 5 yaşında olacak...şimdi yeni yuvamızda baba kız oynaşır koklaşırız dururuz artıkın...
Allah onların acısını göstermesin bize ...
Allah razı olsun senden canısı... sendende güzel haberler bekliyoruz...bak evleneyim falan dersen üşenmem gelirim gııı...
kuzen olmasınlar alışmasınlar bu şeytan aracından...valla hayırlı bir alet değil...bize oyuncak sadece...kazası belası var...yavrular bisiklete kapı önünde binsin başkada amanderim kanka...
yav biz senle hemşoymuşuz...bende Uşaklıyım..anne tarafından Manisa Salihli...ama heç duymadım deve uscuğu..ha incir rakısı dersen dayım Tarişden emekli onu bilirim bak... buralarda bi sordurayım Eminönünde yok yok... buralardan bişey lazım olursa bitkisel şeyler söyleyin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ii akşamlar güzel insanlar ümidimize de açil şifalar .... gördüm yüzü hala gülüyor çabucak iyileşip aramıza tekrardan katılır inşallah ...
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR
Ümit geçmiş olsun çok üzüldük arkadaşım. allahtan acil şifalar diliyorum sana.
Cengiz abiciğim, halukcuğum, bizimkisi gezi yapmak değildi süreyyanın amaliyatından sonra baya bunalmıştım. bir yarım saatline havayı dağıttık okadar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
dağıtın dağıtın anladık,zaten bizim kafamız çoook sakin evde tıkıldık kaldık sağlık olsun,devran döner teker döner
çenkisim sevindim ümidin iyi olduğuna,
metehandırom,kankam senin adına çoook sevindik şerefsizim,en çokda yağmur sevinmiştir,canım benim kendine iyi bak kankim
İyi akşamlar... Süreyya Hanım'a geçmiş olsun. Bu arada Ümit'imize ne oldu da hep beraber geçmiş olsun dileklerimizi ilettik?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
İyi akşamlar,dostlar.
ümite çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)