Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI

Günaydın Adana nın en güzel insanlarıHerkeşlere hayırlı haftalar.
    [B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster

:

yeğenlerimide 2 tekerci yapıcan galiba kuzen...

bu arada balık olayına şaşırmıştım bu kadar kolaymı olur diye...meğer oltaya gelmiş balığı kapmışsın...

Alıntı Barbudos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6 kilo deve sucuğu ile döndüm aranıza. İlk gezimizde sucuklar benden, hem de en develisinden. .

usta şu deve sucuunu bi anlatıversene nasıl bişey...nesini anlatayım dersen tadı ve rengi hakkında...kilosu ne kadar vs...harbiden ilk defa duydum ve merak ettim...ağız dadu didinmi ben oradayım...

Adanalı gardaşlar...bi ricam olacak...eskiler bilir...mkcelikkol kardeşime bi küçük ziyaret yapsanız olmamı...Temsa'da Mühendis...burayı takibi bıraktı kazadan sonra...benden duymadınız...tamammı...bacanak ENDUROCU01 bi el atıversene duruma...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

frdndl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    günaydınlarrr

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adanalı gardaşlar...bi ricam olacak...eskiler bilir...mkcelikkol kardeşime bi küçük ziyaret yapsanız olmamı...Temsa'da Mühendis...burayı takibi bıraktı kazadan sonra...benden duymadınız...tamammı...bacanak ENDUROCU01 bi el atıversene duruma...
    kemal abiyee noolmuşkii nie ziyaret ediyoz
    ara ara görüyodum ben gayet iyiiii
    sen kal aşk ben giderim buralardan

Motosikleti
    Alıntı frdndl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydınlarrr

kemal abiyee noolmuşkii nie ziyaret ediyoz
    ara ara görüyodum ben gayet iyiiii
    selamlar şekercan nasılsın...heç selam sabah vermez oldun...yahu işte kaynaşma babında kardeşimdir kopmasın ortamdan...bi davete alın götürün emrivaki falan...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    bacanağım kankam metehandurom,zaten kendisiyle görüşülüyor muhabbet ediliyor,sen merak etme gerekirse motorun arkasına bağlarız toplantıya götürürüz senin için

muzocum bizde zaten geziye gittiniz demedik,bizimkide motor onuda çalıştırırdık,göl kenarına gelir iki lafın belini kırardık anlamında sorduk,sağlık olsun

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    usta şu deve sucuunu bi anlatıversene nasıl bişey...nesini anlatayım dersen tadı ve rengi hakkında...kilosu ne kadar vs...harbiden ilk defa duydum ve merak ettim...ağız dadu didinmi ben oradayım...

Sevgili Metehan, deve sucuğu anlatılmaz yenilir Biz yiyince fotolarını görürsün

Kemal son olarak dağcılığa merak saldı. Buralarda görmen o yüzden zor.

Motosikleti
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bacanağım kankam metehandurom,zaten kendisiyle görüşülüyor muhabbet ediliyor,sen merak etme gerekirse motorun arkasına bağlarız toplantıya götürürüz senin için

::
    size güveniyorum bacanak...öperim....

Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Metehan, deve sucuğu anlatılmaz yenilir Biz yiyince fotolarını görürsün

Kemal son olarak dağcılığa merak saldı. Buralarda görmen o yüzden zor.

valla merak ettim şimdi...bu yaza belki ENtepe hanımın sülalesine uğramak istiyorum...aracla yolum düşerse artık ısmarlarsınız dostum...

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    kankam,bacanağım her zaman baştacısın odanın biri size tahsisli bunu bil kardeşim ama bir şartla yağmuruda getirecekisin sap gibi gelirsen mehtabı seyrederek damda yatarsın

selamlar şekercan nasılsın...heç selam sabah vermez oldun...yahu işte kaynaşma babında kardeşimdir kopmasın ortamdan...bi davete alın götürün emrivaki falan...
    yeni haberim oldu abi geri döndüğünden face deki gruba üyeydim ordan haber verdiler döndüğünü yoksa slm vermem mi

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    günaydın arkadaşlar .

günaydın dostlarım herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

gükhan hocam hoşgeldin sağsalim döndüğünüze sevindik,teyze kızınıa bir ömür boyu mutluluklar dileriz,sucuklar hörgüçlümü düzmü

gürsel ve adaşı akabinde muzo pazar günü geziyorsunuz haberimiz yok,insan bir alo der bu kadarmı arkadaşlığınızbizde evde sıkıntıdan patladık ademin orası aklıma geldi ama kimseden ses çıkmayınca herkes evdedir zannettim ama yanılmışım,bizde ona göre geliriz artık sağlık olsun
    al bendednde o kadar insan gidirken bir siteye yazar, bir haber verir, gidiyoruz gelen varmı diye. iyi o zaman bizde bir yere gideceğimiz zaman basar gideri z kimseye haber vermeyiz.

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yeğenlerimide 2 tekerci yapıcan galiba kuzen...

bu arada balık olayına şaşırmıştım bu kadar kolaymı olur diye...meğer oltaya gelmiş balığı kapmışsın...
    olacaklarsa iki tekerci olsunlar kuzen dört tekerci olupta hapismi olsunlar
    balık olayı: valla ben tuttum desem yalan olur, ama ben olmasam büyük ihtimal kaçırırdı, adam ipi çekti ben kepçeyle sudan aldım.yani asıl icraat sahibi benim
    Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gürsel ciğerim olunca hepsi palukçu oluyor

Menderesten iyice bakınarak geçtim bu sefer ama kardeşim utanmasanız gölün içine girecekmişsiniz
    balık dedinmi herşey duruyor zaferim balığın çektiği zili motorun üzerinde yanlarından geçerken gördüm, anında kırmızı stopa bastım, koştum oltaya.özlemişim balık tutmayı.bundan sonra beni arayan göl kenarında oltalarımla bulur
    Alıntı Barbudos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar günaydın. Teyze kızımı everdim yarım saat önce de Adanamıza döndüm. Söz verdiğim gibi Aydın İncirliova'ya uğradım. 6 kilo deve sucuğu ile döndüm aranıza. İlk gezimizde sucuklar benden, hem de en develisinden. Nöbetçi olursam daha sonraki hafta ama.
    hoşgeldiniz gökhan, hayırlı olsun düğününüz
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Ciğerim benidemi aramayacaksın yoksa?

Sevgili Ümit'e geçmiş olsun. Sabah şansımı deneyim bir arayım dedim telefonla. Zira birinin yardımı olmadan telefona cevap vermesi imkansız. Neyse, konuşamadım kısaca. Nerede olduğunu bilen varsa haber versin. Ziyaretine gidelim.

Motosikleti
    Honda Transalp XL 700 2009
    Hocam deve sucuğu bizim Ege Bölgesinde özellikle de Aydın'ın İncirliova ilçesinde yapılan bir sucuk. Deve etinden haliyle. 3 çeşidi var. Devenin but kısmından yapılan en iyisi ve pahalısı. 23 TL kilosu. ben ikinci kalite olandan aldım. Devenin bilmem neresinden yapılıyor. Fiyatını yazmayayım. Malum hediyenin fiyatını konuşulmaz. Deve sucuğunun tadı hafif mayhoş. Çok hafif ama. Beni bozmuyor. Tam tersine tadına müptelayım. Belki alışık olduğumdandır ama. Umarım hepiniz beğenirsiniz. Beğenmez iseniz normal sucuktan takviye yaparsınız. Deve sucuklarını da ben eve götürürüm. 3 ay yeriz biz evde...

Size bir de incir rakısı getirdim desem ne dersiniz? ))) Duyabiliyorum. Ama demeyeceğim çünkü bulamadım. Bir dahaki sefere artık.
    ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
    LUCRETIUS

Slm arkadaşlar
    EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    halukçum görüyorsun dimi el altından kimseye çaktırmadan geziyorlar,alacakları olsun bunu bir kenara yazdım zaten,

Zaferim ümüdün neyi varki,hiç haberimiz yok odamı estetik yaptırdı yoksa,

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    cengiz sana özelden msj.attım.haber verdim.

-arkadaşlar lütfen şu ayarlarınız bölümünden,msj.pop-up seçeneğini tıklatın yada msj kutunuzu sık sık kontol ediniz.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı haluka28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar .

al bendednde o kadar insan gidirken bir siteye yazar, bir haber verir, gidiyoruz gelen varmı diye. iyi o zaman bizde bir yere gideceğimiz zaman basar gideri z kimseye haber vermeyiz.
    halukçum görüyorsun dimi el altından kimseye çaktırmadan geziyorlar,alacakları olsun bunu bir kenara yazdım zaten,

Zaferim ümüdün neyi varki,hiç haberimiz yok odamı estetik yaptırdı yoksa,
    yaw arkadaşlar, biliyorsunuz hobi bahçemde elektrik, bilgisayar ve internet yok, onun için gezeceğimi MT yazamadım, sizde bu kadar büyütmeyin artık
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

bu pazar hava nasıl olcekmiş bilen var mıı 3 haftadan sonra ilk hez bu hafta sonu adanadayım gezi var mı gezii

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı frdndl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu pazar hava nasıl olcekmiş bilen var mıı 3 haftadan sonra ilk hez bu hafta sonu adanadayım gezi var mı gezii
    geleceksen var, gelmeyeceksen yok
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

gelecem

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)

Bu Konudaki Etiketler