Günaydın Adana nın en güzel insanlarıHerkeşlere hayırlı haftalar.
Günaydın Adana nın en güzel insanlarıHerkeşlere hayırlı haftalar.
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
yeğenlerimide 2 tekerci yapıcan galiba kuzen...
bu arada balık olayına şaşırmıştım bu kadar kolaymı olur diye...meğer oltaya gelmiş balığı kapmışsın...
usta şu deve sucuunu bi anlatıversene nasıl bişey...nesini anlatayım dersen tadı ve rengi hakkında...kilosu ne kadar vs...harbiden ilk defa duydum ve merak ettim...ağız dadu didinmi ben oradayım...
Adanalı gardaşlar...bi ricam olacak...eskiler bilir...mkcelikkol kardeşime bi küçük ziyaret yapsanız olmamı...Temsa'da Mühendis...burayı takibi bıraktı kazadan sonra...benden duymadınız...tamammı...bacanak ENDUROCU01 bi el atıversene duruma...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
bacanağım kankam metehandurom,zaten kendisiyle görüşülüyor muhabbet ediliyor,sen merak etme gerekirse motorun arkasına bağlarız toplantıya götürürüz senin için
muzocum bizde zaten geziye gittiniz demedik,bizimkide motor onuda çalıştırırdık,göl kenarına gelir iki lafın belini kırardık anlamında sorduk,sağlık olsun
kankam,bacanağım her zaman baştacısın odanın biri size tahsisli bunu bil kardeşim ama bir şartla yağmuruda getirecekisin sap gibi gelirsen mehtabı seyrederek damda yatarsın
olacaklarsa iki tekerci olsunlar kuzen dört tekerci olupta hapismi olsunlar
balık olayı: valla ben tuttum desem yalan olur, ama ben olmasam büyük ihtimal kaçırırdı, adam ipi çekti ben kepçeyle sudan aldım.yani asıl icraat sahibi benim
balık dedinmi herşey duruyor zaferim balığın çektiği zili motorun üzerinde yanlarından geçerken gördüm, anında kırmızı stopa bastım, koştum oltaya.özlemişim balık tutmayı.bundan sonra beni arayan göl kenarında oltalarımla bulur
hoşgeldiniz gökhan, hayırlı olsun düğününüz
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Ciğerim benidemi aramayacaksın yoksa?
Sevgili Ümit'e geçmiş olsun. Sabah şansımı deneyim bir arayım dedim telefonla. Zira birinin yardımı olmadan telefona cevap vermesi imkansız. Neyse, konuşamadım kısaca. Nerede olduğunu bilen varsa haber versin. Ziyaretine gidelim.
Hocam deve sucuğu bizim Ege Bölgesinde özellikle de Aydın'ın İncirliova ilçesinde yapılan bir sucuk. Deve etinden haliyle. 3 çeşidi var. Devenin but kısmından yapılan en iyisi ve pahalısı. 23 TL kilosu. ben ikinci kalite olandan aldım. Devenin bilmem neresinden yapılıyor. Fiyatını yazmayayım. Malum hediyenin fiyatını konuşulmaz. Deve sucuğunun tadı hafif mayhoş. Çok hafif ama. Beni bozmuyor. Tam tersine tadına müptelayım. Belki alışık olduğumdandır ama. Umarım hepiniz beğenirsiniz. Beğenmez iseniz normal sucuktan takviye yaparsınız. Deve sucuklarını da ben eve götürürüm. 3 ay yeriz biz evde...
Size bir de incir rakısı getirdim desem ne dersiniz? ))) Duyabiliyorum. Ama demeyeceğim çünkü bulamadım. Bir dahaki sefere artık.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Slm arkadaşlar
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
halukçum görüyorsun dimi el altından kimseye çaktırmadan geziyorlar,alacakları olsun bunu bir kenara yazdım zaten,
Zaferim ümüdün neyi varki,hiç haberimiz yok odamı estetik yaptırdı yoksa,
cengiz sana özelden msj.attım.haber verdim.
-arkadaşlar lütfen şu ayarlarınız bölümünden,msj.pop-up seçeneğini tıklatın yada msj kutunuzu sık sık kontol ediniz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bu pazar hava nasıl olcekmiş bilen var mıı 3 haftadan sonra ilk hez bu hafta sonu adanadayım gezi var mı gezii
sen kal aşk ben giderim buralardan
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)