günaydın millet
günaydın millet
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın sevgili arkadaşlar,tam evde oturulacak bir hava iyiki gezi programı yapmamışız!!!
herkese iyi pazarlar bu hafta kimse bi yere çıkmadı heralde
herkese iyi akşamlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
slm millet,herkeşe iyi pazarlar sıkıcı bir gündü hava güzel ama değerlendiremedik
yazık deyilmi o çocuklara
ayh ayh cezmi, daha çok bekliceezmi diye bir şarkı vardı abim hatırlarmısın.senin yükleyeceğin resim yok belli oldu
al sana resim
arkadaşlarım ve ben
bir kaç harbi motorcu biraz turlayalım dedik menderese girdik.baktım adamın birinin oltasına balık gelmiş nasıl alacağını şaşırmış uzman balıkçı olarak olaya hemen el attım
kuzu kuzu
gölün karşılarını gezerken haydutuma rastladık
daha sonra güzel bir su kenarında günün anlam ve önemine dair konuşmaların ardından birde hatıra fotoğrafı patlatalım gari dedik
burda muzaffercim adaşım gürselin gözünü oyuyor suçu muzafferi sollamak (ben yazdım ama kendim bile inanmadım adaşım 30 u geçmedi)
şahinim motorculuğa heveslendi, motor beğenmeye çalışıyor.illa CBF500 diyor, gerisinin alayı fısmış
bunlarda scooterci gençlik
güzel bir gündü.muzafferime, mertime, adaşıma, şahinime, mehmetime böyle bir gün için teşekkür ederim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Gürsel ciğerim olunca hepsi palukçu oluyor
Menderesten iyice bakınarak geçtim bu sefer ama kardeşim utanmasanız gölün içine girecekmişsiniz
geçmiş olsun gürsel abi... yeni okudum...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Arkadaşlar günaydın. Teyze kızımı everdim yarım saat önce de Adanamıza döndüm. Söz verdiğim gibi Aydın İncirliova'ya uğradım. 6 kilo deve sucuğu ile döndüm aranıza. İlk gezimizde sucuklar benden, hem de en develisinden. Nöbetçi olursam daha sonraki hafta ama.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
günaydın dostlarım herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
gükhan hocam hoşgeldin sağsalim döndüğünüze sevindik,teyze kızınıa bir ömür boyu mutluluklar dileriz,sucuklar hörgüçlümü düzmü
gürsel ve adaşı akabinde muzo pazar günü geziyorsunuz haberimiz yok,insan bir alo der bu kadarmı arkadaşlığınızbizde evde sıkıntıdan patladık ademin orası aklıma geldi ama kimseden ses çıkmayınca herkes evdedir zannettim ama yanılmışım,bizde ona göre geliriz artık sağlık olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)