Günaydın adana.
süreyya abla geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin.
http://www.youtube.com/watch?v=1Mtj06VI3n0
videoyu baştan sona izleyin. tayt ile ilgili bir oyun
süreyya hanıma ve ılgaz ailesinegeçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
günaydın arkadaşlar
gn 250 suzuki :bounce:
Ilgaz ailesine çok geçmiş olsun.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
selam arkadaşlar, hafta sonunuz güzel olsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
slm millet dün gece yarısına kadar çalıştım,gece 02:30 du eve geldim,internetede giremedeim,malum tayin haftası olduğu için 1200 sayfa kitapçık hazırladık,ancak kendime gelebildim,
Süreyya yengemize geçmiş olsun,acil şifalar dileriz.Gürselimede hayırlı olsun kazasız belasız sıkıntısız geçtiği için görüşmek dileğiyle
NE DEMEK ABİ GELMENİZ YETERLİYDİ...KEŞKE DAHA ÇOK KALABİLİP BURDA Kİ ARKADAŞLARIMIZLADA SİZLERİ TANIŞTIRMAK İSTERDİM AMA KISMET DEĞİLMİŞ GELDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HER ZAMAN ADANA NIN KAPILARI SİZLERE AÇIKTIR
SÜRAYYA YENGEMİZE ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUM.AZ ZAMAND ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞUR
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
sevgili arkadaşlarım Yarinki GEZİ PROĞRAMI ŞÖYLEDİR.saat 9.30 herzamanki yerden hareket,lütfen geç kalmayın.saat 10.da teker döner.gelmeyen sarı zambak olsun.
kızı kolda fazerı yolda severim.
süreyya abla gecmiş olsun allah acil şifalar versin
kanımca espiri yaptı muzaffer abim
yok canım,evde kontak açıcaksın sonra geri kapatıp yukarı çıkıcaksın resimleride ben yüklerim merak etmeyin
günaydın.dün gece yağmuru bolca yiyip çadırımızı pılımızı pırtmızı toplayıp eve döndük.
Günaydın Millet
Gürsel düşen bir somunu Reşat Tombulda buldum. Diğerini bulamadım, Yamaha'ya gidip verin bir tane dedim valla. Sağolsunlar hemen buldular
Somun kare değil dikdörtgen, biz yapsaydık epeyce uğraştırırdı. Teşekkür ederim yinede
Ne çadırı ciğerim bu havada. Allah korumuş.
İyi hoş bizde akşam üstü uçurtma uçuruyorduk o şimşekler çaktığında.
Nedense hep aklıma Benjamin Franklin gelip gelip duruyordu
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)