mete kankam bizimkinler ipli ve yapraklı modelleri öne arkaya adem misali asma yaprağı geriye kalan yerlerde çamaşır ipi olcek
mete kankam bizimkinler ipli ve yapraklı modelleri öne arkaya adem misali asma yaprağı geriye kalan yerlerde çamaşır ipi olcek
bora abi ixiri denedinmi gerci ihtiyacın yok ama genede merak ettim fark varmı diye
enerji babında......
cümleten hayırlı akşamlar
ben tayt giymem baştan söyleyim tayt bizi bozar ağa
bora abi ne ixiri hayırdır
Sevgili doslarım, allaha şükür süreyya kazasız belasız bugün amaliyat oldu. çok şükür sağlık durumu iyi.
Arayıp soran ve ziyarete gelen tüm arkadaşlarıma buradan çok çok teşekkür ediyorum.
Ve bu arada haluk hocamın eşi hülya hanımada hastanede ilgi ve alakasından dolayı onada çok çok teşekkür ediyorum.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
hayırlı akşamlar.gürsel abi tekrardan eşim ve ben geçmiş olsun dileklerimizi sunarız acil şifalar geçmiş olsun.
-süreyya kardeşimize,ben ve eşim,tekrar geçmiş olsun diyoruz.
-aykutcuğum bunlardan çok içmemiz lazımmış.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
süreyya yengeme tekrardan çok geçmiş olsun
Hopdediks'in iksirinden varsa banada verin beee
süreyya bacı geçmiş olsun
gn 250 suzuki :bounce:
SÜREYYA geçmiş olsun.Bu hafta gezi yokmuş haftaya kadar ayağa kalkman lazım.
arkadaşlar selam
bugün adaşımı ve süreyya kardeşimi yalnız bırakmadık, adana mt adına biz hastanede ziyaretimizi yaptık
tabi ben gitmişsem resimsiz dönmem bilirsiniz
ablam biraz nazlandı ama ben vazgeçmem
sağolsun adaşım bizi kapıya kadar yolcu etti
tekrardan çok geçmiş olsun, Allah başka musibet vermesin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Teşekkür ederiz,güzel Adana'nızda bizleri güler yüzle karşılayıp ağırlıyan Gülden kardeşimize,SMSK Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.
Başta Gülden arkadaşımız olmak üzere,Sakarya'ya yolu düşen herkezi ağırlamaktan onur duyacağız.
Saygı ve sevgilerimle.
[B][COLOR="#B22222"]Sakarya Motosiklet Spor Kulübü
-------------------------------------------
Suzuki DL-650 V-Storm [/COLOR][/B]
GÜNAYDIN arkadaşlar......
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)