hoşgeldin timur abi
hoşgeldin timur abi
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın canlarım cancanlarım, herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
sabah işe giderken HONDA CBF 600 ile yan yana durduk selamlaştık,bir makine bu kadarmı yakışıklı bu kadarmı çekici olur,aşık oldum resmen rengide bordo,büyüyünce CBF 600 alıcam varederodan vazcaydımmm,yada aranızda para toplayın doğum günümde hediye olarak alın,doğum günüm motoru aldığınız zamanla aynı olabilir
gunaydin millet hayirli isler bol kazanclar dilerim.
günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar
Herkese günaydın.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
Günaydın, hayırlı işler bol kazançlar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
fuat sen geldin mi istanbul'dan ?
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın bol kazançlı hayırlı işler diliyorum.
esinti01 gülden değilmi gerçekten,onun nikide öyleydi kızcağızı unuttuk girmeyince,sağlık olsun o vatandaş kimse kocaman özürde dileriz ayriyetten,
muzocum CBF gerçekten hoş durir valla ben bittim ikinci elleride öyle uçuk değil,fakat bişey sorcem bu racing gibimi yani yavaş gidince hararet yaparmı yoksa sürüşü fazer gibimi oni merak ediyorum,
Akşam Menderesde toplaşıyormuyuz
arkadaşlar,şu anda haluk'la beraber,t-shirt fabrikasındayız.görüşmeye geldik.bedenlerden numune de alacağız.akşama ademin oraya gelirseniz bedenleri deneme şansınız olur.akşam görüşürüz.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)