Sevgili arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum. iyiki varsınız.
Sevgili arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum. iyiki varsınız.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
cümleten hayırlı akşamlar
süreyya abla şimdiden geçmiş olsun cumaya bi daha derim
haluk hocam 2 logoyuda görseydik daha net cevap verebilirdik ama ben evet diyorum adanamızın simgelerinden.
Hayır, olmasın...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
yav muzaffer abi çok siyasi bir cevap vermişsin. tamam haluk hocamın zevkine bırakta haluk hocamda fikir istemiş anket yapalım demiş sonra senin zevkin böylemiydi deme abi
evet cevap veriyorum haluk hocam taşköprü olsun adananın simgesi hatta taş köprünün tam ortasınada ben şimdi vstrom resmi isterimmuzaffer(fazerr) abi de dogal olarak fazerr ister diger muzaffer abide 600 f ister derken neyse konuyu daha fazla laşgalaştırmayım yav biz bu soruya EVET yada HAYIR diye cevap verecektik ama hep muzaffer abinin yüzünden bu kadar yazmak zorunda kaldım:mrgreen haluk hocam kızma saygılar
arkadaşlar,olaya birde şöyle bakın;haluk kardeşimiz,doğal olarak ADANAMIZIN simgelerinden birini koymak istemiş,bence iyide olur.şöyle bir bakın,şimdi çocuk adana kebabınımı,koza resminimi,şalgam resminimi koysaydı.bence EVET.BU ARADA SON HALİNİN RESMİNİ DE İSTERİZ.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
haluk hocam sesin çıkmıyor yav ankete katılan da yok gibi millet uyuyormu ne veya dizi falanmı var
resim yok dimi hocam tişörtün görebilecegimiz anketi öyle yapsak daha iyi ve net sonuç çıkardı
kızı kolda fazerı yolda severim.
ikincide motora dair birşey yok bence.teker araba tekerini andırıyor.birincide de bayrağın üçüncü boğumu fazla gibi geldi.
valla bora abi boğumu ben yapmadım hazır resim olduğu için ona bişi yapamıycam bencede birincisi daha hoş. bu arada yarın ne yapıyorsun. benimle gelsene. gidip bakalım şu tshirtlere.
birinci resim iyi hocam
ikincisi,birinciden daha kötü.birinci daha güzel en azından motosiklet var.evet bayrağımızı biraz daha az dalgalansın.
ben yatar .bayyy
kızı kolda fazerı yolda severim.
tamam,yarın öğleden sonra ara beni.
selam arkadaşlar ben timur
osmaniye buluşmasında ve kaynargözde sayenizde eşim ve ben çok eylendik.ortamınız çok güzel Allah bozmasın
sanırım çoğunuzla tanıştım, tanışamadıklarım için yazayım demirgürselin abisiyim
hepinize iyi akşamlar.bu arada
süreyya hanım geçmiş olsun
sanırsam 1 saat geçti ama olmasın dediğimi belirtim
ya bune haluk vur dedik öldürdün
timur abi hoşgeldin
kalıcı ve katılımcı olman dileğimle, kopamayacağına eminim
bide bu kuş kanadıda ney haluk.
sade bir motosiklet resmi çok daha hoş olur.önceki seçimimizde vardı.arka yüzde motosiklet ve adana motosiklet yazısı, ön yüzde sol göğüs hizasında dalgasız bir bayrak olsun.çok daha hoş olacağına emin ol
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)