90x60x90 Yurtiçi kargo kutusu gibi olur abi
bora abi ben 90 60 90'ı anladım ama 800-600 biraz kalın değilmi abi.hem omuz var bel var kalça yokmu abi nedir bu yaman çelişki nasıl bir hatundur bu yoksa benmi koyu anlamadım ha........
muzaffer müsait bi zamanda Bora abiden ders alalım bu konuda ...Sen , ben , gürsel bide bora abi....ölçüler konusunda .....side olabilir mesela mekan olarak...motor eğitimini orada uygulamalı yaparız....ha bora abi...olur dimi...side de alan müsait diyordunuz .... motorda çokmuş ....olur dimi abi....
abi kesin adobe rider yüklemeyi unutmuşlardır
neyi canım diyecem , neyi olduğunu anlasam onu yazardım diyecen
benden okey hüseyin hocam alanya daha uygun gibi geliyor bana
sarj bitmişse telefon nosunu naapacan toktorum telefonuda beraber yollasın bence
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
ya beyler bakıyorumda NE OLUYOR şu gezi resimlerini artık bir düzen gelsin. KAFAM ABANDONE oldu ya utanmasam birde ben açımyayok ölçüler ,boyutlar... ne oluyor bire danışın size ben söyliyeyimneyse herkesin emeğine sağlık
kızı kolda fazerı yolda severim.
olmazsa hepsini sana gönderelim bidahakine, sen yükle
olurmu abi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
[QUOTE=demirgursel;1529112]kaynargözede resim ekledim
800-600 deyil bora abi daha büyük haliyle bırakıp atıyor arkadaşlar, problem o yüzden benim eklediklerim 800-600 dür her zaman, ve sayfaya tam oturur.
osmaniye linkine ethemhan kardeşim büyük haliyle yüklemiş sayfa açmıyor nerdeyse.bu şekilde büyük resim yüklenen gezi linki oldumu ben hiç bakmıyorum direk kapatıyorum, şu an bizim gezide büyük ihtimal o durumda.640-480 yada 800-600 den büyük ekleyenler lütfen ya silsin ya deyiştirsin
Sorun Halledilmiştir Uyarınız İcin Tesekkurler
İyi geceler arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
günaydın dostlarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
resim olayını ben hiç bakmadan yükledim zaten size ayarını bile görmedim ama site imagesahck dan daha güzel ve basit tavsiye ederim,
Günaydın arkadaşlar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydınlar adana mt dün akşam şöyle bir piyasa yaptım ama kimseciklere rastlamadım ademe korna yaptım geçtim.
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Günaydın
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)