bende geldim ceyhandayım şimdi selamlar muratın tüm adana mt ye çok selamı var iyi akşamlar herkese
bende geldim ceyhandayım şimdi selamlar muratın tüm adana mt ye çok selamı var iyi akşamlar herkese
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
ADANA MT ye çok teşekkür ediyorum gelecek gezimde hepinizle tanışmak istiyorum pek grupları tanıyamadım çok kişi vardı bir de aceleye geldi gibi
sizi yanlışlıkla şehir merkezine götürdüğüm için çok özür dilerim. bana da bu yönde bilgi verildi .hatta sordum yetkiliye meydana mı gelelim dedim evet dedi
tekrar özür diliyorum
açılıyor açılıyor tayfun.
-arkadaşlar,bu günkü gezimiz,son derece keyifli ve neşeli geçti.katılan,emeği geçen tüm sevgili grup arkadaşlarıma çok teşekkürler.
-az önce gelen bir bilgiye göre;KARATEPE yolunda 1'i uçuruma yuvarlanma şeklinde büyük olmak üzere,5-6 tane küçük kaza olmuş.giden bazı arkadaşlar pişman olmuşlar.yol genellikle bozuk ve mucurluymuş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
http://rapidshare.com/files/223288203/MVI_1841.avi
kortejin videosunu da koydum izlemek isterseniz
Büyük kaza mı? (((( Ölen, yaralanan falan var mı?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
kardeşimize geçmiş olsun,umarım kendinde bişey yoktur.
yav osmaniye gezisine kaynargöz resimleri atılıyor,ne işdir anlamadım hem farklı olsun deniliyor hemde hemen aceleymiş gibi atıyorlar anam ağladı 170 adet resim yav, yapmayın yav
bu arada resim atma işini çözdüm 10-15 tane arka arkaya gidiyor hemde altta sitenin reklamı çıkmadan
www.resimload.org adresinden yollanılabiliyor
muzaffer abi özele baktınmııııı
bugün için tüm arkadaşlarıma kendim, timur abim ve hanımlar adına çok teşekkür ederim yine çok güzel bir gündü.genel olarak bakınca curcuna bir ortamdı, genel anlamda iletişim sağlayamadık diğer dostlarımızla
ama bizim aramızdaki güzel ilişki nerde olursa olsun büyük keyif almamızı sağlıyormaşallah diyelim nazar deymesin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Sevgili arkadaşlar bugünkü gezimiz gerçekten çok güzeldi. emeği geçen ve geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Hey maşallah bu ne kalabalık.Her şehirden gelen vardı desenize.Hepinize geçmiş olsun...
Born To Be wild,Live to Ride...
Günaydın Millet
Uyanamadınız mı daha (Bora Abiiii....)
ben uyandımmmm,
günaydın adana mt nin yorgun motorcuları,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
günaydın arkadaşlar, resimlerden açmayanlar varmış bi bakem hele
arkadaşlar geziye resimler eklendi mesajın deyiştirilme sebebine dikkat edin
gürselim resimler açmıyor sadece fotobuketin reklamı var,komisyonmu alıyon yoksa
günaydın yorgun dostlarım.
arkadaşlar,resimleri yüklerken 800 x 600 yapmayın,çok zor açılıyor.640 x 480 olursa daha kolay açılıyor.
kaynargözede resim ekledim
800-600 deyil bora abi daha büyük haliyle bırakıp atıyor arkadaşlar, problem o yüzden benim eklediklerim 800-600 dür her zaman, ve sayfaya tam oturur.
osmaniye linkine ethemhan kardeşim büyük haliyle yüklemiş sayfa açmıyor nerdeyse.bu şekilde büyük resim yüklenen gezi linki oldumu ben hiç bakmıyorum direk kapatıyorum, şu an bizim gezide büyük ihtimal o durumda.640-480 yada 800-600 den büyük ekleyenler lütfen ya silsin ya deyiştirsin
hallederizzzzzzzzzzzz
seninkiler değil,herhalde cengizinkiler 800 x 600.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)