selam adana
pazar sabahı osmaniyeye saat kaçta hareket edyonus
belki mersinden çıkınca size katılabiliriz/im
????
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
valla benim niyetimde mustafa abiyide görmek vardı ama çeliğin oraya girdikten 10 dakika sonra yamur başladı. akşama kadarda çıkamadık. ee bide üstüne menemen olunca iyice oturdu. ama yarın ilk işim mustafa abimi ziyaret olacak.
bugünün ilk günaydını benden olsun
günaydın
Cümleten günaydın. Menemenler pideler havalarda uçuşmuş, allah muhabbetinizi bozmasın.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
Günaydın, güneşli bir haftasonu dilerim tüm arkadaşlara.
Adnan menderese gelemedim. Tatlı hakkınız baki..........
Osmaniye gezisi ile ilgili emniyetin web sitesinde programın bayağı dolu olduğunu gördüm. Sabah sekizde yola çıkıp akşam altı-yedi gibi dönülür sanırım. Yeni olduğum ve bukadar uzun süreli sürüş deneyimim olmadığından, gelmeyi çok istememe rağmen, tereddütlüyüm.
Osmaniye merkezin haricinde Aslantaş barajı civarına gidileceği belirtilmiş.
Belirtilen programın tamamına uyulacakmı aceba. Yoksa merkezdeki programdan sonra dönülecek mi?
Görüşmek dileği ile tekrar güneşli bir hafta sonu diliyorum.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
http://www.osmaniye.pol.tr/haber.asp...2&haber_id=352
Sabah saat sekiz gibi Ceyhan yönündeki Mola tesislerinde buluşup, 8:30 da kesin hareket. 11 gibi toprakkalede olunacak...........
o sayfadan çıkmıyorsa http://www.osmaniye.pol.tr/ ana sayfasından Kaskınıda al gel bölümüne tıklayın.
19 Nisan'da Kaskı Tak Bayrağı Al Gel!..
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü olarak başlatmış olduğumuz Motosiklet Kaskı Kullanımı İletişim Kampanyası çerçevesinde ilimizde motosiklet grupları ve motosiklet tutkunlarının katılımı ile kaskın faydalarına ve kask kullanımına dikkat çekebilmek amacıyla kaskı tak bayrağı al gel adı ile 05 Nisan 2009 günü saat:11.00'da motosiklet turu ve etkinliği düzenleneceği duyurulmuştu, Ancak 05 Nisan 2009 Pazar günü Açık Öğretim Fakültesi Sınavı olduğundan dolayı düzenlenmesi planlanan etkinliğimiz 19 NİSAN 2009 Pazar günü saat:11.00'e ertelenmiştir.
Etkinliğe katılacak olan motosiklet grupları ve tutkunlarına duyurulur.
Kampanya ile ilgili görsellere:
http://www.osmaniye.pol.tr adresinden ulaşılabilir
İletişim:
trafiktescil@osmaniye.pol.tr
Kamil BAYTEN
Tel : 0506 973 40 33 / 0328 816 51 47
Etkinlik Programı
Saat: 10.00/11.00 D-400 Karayolu üzeri Toprakkale mevkii Km.9 İlçe
Tarım Müdürlüğü önünde toplanma ve tanışma (Osmaniye-İskenderun-Ceyhan Kavşağı)
Saat: 11.30 Şehir turu ve gösteri
Saat: 13.00 Aslantaş-karatepe yelken tesislerine konvoy halinde hareket
Saat:14.00-15.00 İkram
Günaydın Millet
Sevgili Ahmet Osmaniye'ye gidersen Turgay abinin arkasından ayrılma (BMW). O seni güvenli şekilde götürür getirir.
Mustafa abide bir seçenek ama bir Japon motoruna bindiği için hımmmm....
Zafer abi merhaba. Sen katılmıyormusun musun?
İlk kez uzun yola çıkacağım ve gruba katılacağım için tereddütteyim. Grup sürüşlerinde kuralları okudum fakat hiç uygulamam olmadı. Katılımcılara olumsuz şeyler yaşatmak istemem. En sonda giderim
Ben çıktım. Görüşmek üzere................
Valla bu havada motora binemediğim için çok üzgünüm.
Acaip bir virüsmü girdi nedir, bir türlü düzelemiyorum (Gürsel sen bilirsin; Virüs Scan temizlemezmi bunu ). Doktorum bile bundan 2 ay çekmiş. Siz dikkat edin ama bir hasta oldunmu 2-3 ay cebelleşeceksiniz.
O yüzden yarın yatacağım üzerinize afiyet...
Şanlıurfadan selamlar günaydın
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Yarın,hayalerimle beraber aranızdayım inşallah....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bende gelebilirmiyim
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)