sanırım ben geleceğiz
osmaniyeye selam yola devam
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
gürsel abi nası oldun iyiysen yarın bi tarsus yapalım sabah benim motorun bakımı geldi.
kızı kolda fazerı yolda severim.
İyi akşamlar sevgili dostlar,bugün Bora ve Demirin dışında uğrayan olmadı hayırsızlar,menemeni yediniz hiç olmazsa çayı birlikte içerdik,gerçi bizim iş yerindede yıkım başladı düzesizlik hat safhada ama gönüller bir olsun,bende hepinizi özledim yarın buyurun beklerim en kısa zamanda görüşmek üzere bay bye.
öncelikle ii akşmlar herkeze yusuf abi hayırlı uğurlu olsun yeni motorun Allah kaza bela vermesin!... Osmaniye turuna katılmayı çok istiorum inş. orada görüşürüz!.. saygılarımla ii akşamlar!..
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
600F sahiplerini onure ediyorum işte, fenamı
Motorun yağı geldi tabii, haklısın
O yolda lastiğe bile gerek yok
sanırım ben gelemiyeceğiz
Ciğerim melemen her neyse bensiz yiyorsun ya
kızı kolda fazerı yolda severim.
Zafer abim sen yeterki gel sana özel menü çıkartırım.
Adaşım hemen lafın ağzında, cengiz abim ne yaptınız diyince melemen dedim. reklamla ne alekası var afiyet şeker olsun.
Yusuf abi yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bele vermesin.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
herksese iyi akşamlar,işten yeni geldim elimin pardon ayağımın tozuyla internete oturdum,
yusuf, jön olanı pazar gelmezsen bidaha motoruna lastik takamazsın bu seferde jant almaya çıkarsın,
Çelik gürselim teşekkürler teklifin için,ama bazıları Mustafa abimi ekmişler onları esefle gınıyorum çook ayıp bir büyüğe yaplıan saygısızlık olarak düşünüyorum,
ya moralim çok kötü az önce efespilsenin önündeki kavşakta motor kazası gördüm, adam yada genç poşetlemişlerdi göremedim zavallım kamyonun lastiğinin altındaydı sanki parçalanmış gibiydi çünkü poşet farkılı yerlerdeydi,motor siyah scootır oda hoşaf olmuş bende motorla yanında durdum yolun bir kısmını kapatmışlardı kırmızı tam bana denk geldi tüylerim ürperdi alah geride kalanlara sabır versin
ben yatar iyi değilim çok etkilendim,herkese iyi geceler pazar görüşmek üzere
İyi geceler, ayran içtik,ayrı mı düştük. bu menemen olayın dan haber edilmedik.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)