Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI

merhaba motorsiklet almak veya satmak isteyen arkadaşlar fuzuli cad güral motorsiklet / gelin 0 535 6403276

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100

muzafferciğim bu görüntünle harika görünüyorsun.şimdi daha dikkatli baktım da sanki battal gazi havası var gibi.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    günaydın

Alıntı güralmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba motorsiklet almak veya satmak isteyen arkadaşlar fuzuli cad güral motorsiklet / gelin 0 535 6403276
    ani bir giriş olmuş

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    Günaydın dostlarım herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Taner bey hoşgeldiniz pazar günü tanışmak dileğiyle,

Muzaffer abi senin imaj yapmana gerek yok ki zaten tepeden aşağı karizmasın,ama Boranın yeni imajı için aynı şeyi söylemeye dilim varmıyor niki adanalıydı şimdiki hali adanası gitmiş sadece LI kalmış
    LI ya uyan bir sürü şehir var memleketimizde örnek KonyaLI ama uymuyor neyse boracım büyüğümsün sen beğendiysen başka söze gerek yok işin mavrasındayım ama ben eski halini tek geçerim

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gürselim abim çok çok geçmiş olsun
    sağolasın cenkizim
    Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gürselim hoşgeldin tekrar
    hoşbulduk zafer ciğerim
    Alıntı Makine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acil şifalar Gürsel. Burun Tampon'u oldukça rahatsız edicidir ama birkaç günlük sıkıntının sonrasında çok daha rahat edeceğine inanıyorum. Allah cümlemize sağlıklı, huzurlu bir yaşam nasip etsin dostum. Tekrar geçmiş olsun.
    teşekkür ederim hasan, şu an bayağı iyi gibiyim
    hocam hoşgeldin, iyi ettin gelmekleama biz buraya sadece ticari amaçla takılınmasını sevmeyiz.bir arkadaş olarak takılıp gerektiğinde bildiğin konularda yardımcı olmak fikrindeysen başımızın üstünde yerin var.
    ama yok ben ticaret adamıyım diyorsan, hepimiz motor nereden alınır, parça nereden bulunur biliyoruz burada reklam yapman doğru deyil
    ben fikirlerimi açık yazmayı severim
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Converter01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XX 1100 Super Black Bird
    Gürsel abi ne kadar yatacan daha. sen alışık değilsin yatmaya. pazar gününe kadar yat. pazar günü motorda kendine gelirsin.
    Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı jönysf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın

ani bir giriş olmuş
    bence giriş bile değil, kendini sahibinden.com da zannediyor galiba
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

fevri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DeLi 650
    Alıntı endokrinolog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adana motor grubunun değerli üyelerine merhaba , iyi akşamlar.İsmim Tamer Tetiker.Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktayım. Sevgili Mustafa Özbayrak'ın arkadaşıyım ve ondan aldığım bilgiler ile bu gruba katılma ve yazma fırsatı buldum.Motosiklet konusunda yeniyim ve halen Yamaha 125 kros motora biniyorum. Pazar günü bir doktor arkadaşım ile birlikte Osmaniye gezisine katılmayı planlıyorum. Herkese tekrar iyi akşamlar...
    Hoş geldiniz.

Gelin görüşelim... yazısını görünce nedense hiç gidesim gelmez.
    Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    günaydınlar adana mt
    demiratlı kovboy selam

45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

Motosikleti
    arkadaşlar lütfen işini bitiren doğru gitsin sıraya girsin,şimdi sıra kimbilir nerelere varmıştır.insanlar böyle yazılar yazarak işlerinin açılıp satış yapacaklarını mı zannediyorlar acaba. çok sevimli bir yaklaşım.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Ahmet, birde bıyık bıraksan süper olacak o zaman tam bir meksikalıya benziyecen
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz buraya sadece ticari amaçla takılınmasını sevmeyiz.bir arkadaş olarak takılıp gerektiğinde bildiğin konularda yardımcı olmak fikrindeysen başımızın üstünde yerin var.
    ama yok ben ticaret adamıyım diyorsan, hepimiz motor nereden alınır, parça nereden bulunur biliyoruz burada reklam yapman doğru deyil
    ben fikirlerimi açık yazmayı severim

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    Bora bana kızdın dimi burdan öyle görüyorum,hani derler ya köşker sevdiği deriyi yerden yere vururmuş yanlış anlama,kalbini kırdıysam özür dilerim,ama iu avatarındaki halin çok tatlı ve sevimli,yeni halin için aynı şeyi söylemiyorum ya eskiye alıştık ondan garipsiyorum neyse istediğin kadar fırça atabilirsin,senin her türlü halini severiz

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı jönysf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın

ani bir giriş olmuş
    yusuf yeni motorun bi resmini görsek bari

Motosikleti
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bora bana kızdın dimi burdan öyle görüyorum,hani derler ya köşker sevdiği deriyi yerden yere vururmuş yanlış anlama,kalbini kırdıysam özür dilerim,ama iu avatarındaki halin çok tatlı ve sevimli,yeni halin için aynı şeyi söylemiyorum ya eskiye alıştık ondan garipsiyorum neyse istediğin kadar fırça atabilirsin,senin her türlü halini severiz
    yok çenkisim kızmak yok bizde.26 yıldır,2 kez kestim,değişiklik olsun diye.bu da ani bir kararla yapılmış bir değişiklik.medya,hayranlarım ve saz arkadaşlarımın isteği doğrultusunda ne gerekiyorsa yaparız icabında.

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Converter01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gürsel abi ne kadar yatacan daha. sen alışık değilsin yatmaya. pazar gününe kadar yat. pazar günü motorda kendine gelirsin.
    abi kurt kaynıyor inan pazarı iple çekiyorum, inşallah problem olmazsa burunda hepberaber yolda olacağız
    Alıntı ahmetnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydınlar adana mt
    demiratlı kovboy selam

ha ha haahhhaaa ya arkadaşlar bi imaj furyasıdır yürüyor siz benim dolma burun imajımı gördünüzmü
    + 1 deyil 10
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı ahmetnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydınlar adana mt
    demiratlı kovboy selam

kovboyum benim. desene osmaniyeye giderken herkes yeni imajıyla gelecek kim tutar bizi.DOKTORUM Tamer beycim aramıza hoşgeldiniz.gezimizde bize eşlik edeceğiniz için teşekkürler.zaten sizin gibi insanlara herzaman ihtiyacımız olacaktır.saygılarımla
    kızı kolda fazerı yolda severim.

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    ben çııkar malum mesai bittiiiiiiii,turgay abi yüzünü gören cennetlik, saygılar

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı JaNTi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gürsel abi çoook çook geçmiş olsun abim...
    Mete_Han kardeşimm hoşgelmişsiiiinnnnnnnnn.Sana Facebook da Mete_Han MT ye geri dönsün diye kampanya başlatmıştı Sinan bizde destek vermiştik demek aşı tutmuş.Hoşgeldin Gurbaan
    Bora abi çok yakışıklı olmuşsun valla dedikleri gibi 10 yaş gençleşmişsin.Ama eskiden Muzaffer abimle Karasokuda Kaynakçı bayramın oralarda neler yapıodunuz onuda ayrıca bilmek istiyorum oralar eskiden çok neşeli yerlerdi
    vay yakışıklım burdaymış...içerdeydik kanka...bi temiz çamaşır atlet fanila bile getirmedin ne de ziyaret ettin...özlemedin demek ...

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kankam hoşgelmişsin gurban olduğum, vallahi çok sevindim dönmene.kaza yok Allaha şükür, burun problemi operasyunuydu, kurtulacağız inşallah
    TEKRAR HOŞGELDİN ÇOK SEVİNDİM

valla önce kaza sandım aklım gitti...atlarız uçağa geliriz kanka...gereken neyse yapılır...öperim dostumsun...kardeşimsin...

ben çııkar malum mesai bittiiiiiiii,turgay abi yüzünü gören cennetlik, saygılar
    bırak bu işleri abi...ne fırıldak çeviriyon bakim... bak yengeme sölerim...

YUSUF abimden bi haberi olan var mı...Havalı Yusuf...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay yakışıklım burdaymış...içerdeydik kanka

kardeş hoş geldin ben bir ara ziyaretine gelmiştim yakın akraba olmadığı için almadılar selamlar
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)

Bu Konudaki Etiketler