merhaba motorsiklet almak veya satmak isteyen arkadaşlar fuzuli cad güral motorsiklet / gelin 0 535 6403276
merhaba motorsiklet almak veya satmak isteyen arkadaşlar fuzuli cad güral motorsiklet / gelin 0 535 6403276
muzafferciğim bu görüntünle harika görünüyorsun.şimdi daha dikkatli baktım da sanki battal gazi havası var gibi.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın dostlarım herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Taner bey hoşgeldiniz pazar günü tanışmak dileğiyle,
Muzaffer abi senin imaj yapmana gerek yok ki zaten tepeden aşağı karizmasın,ama Boranın yeni imajı için aynı şeyi söylemeye dilim varmıyor niki adanalıydı şimdiki hali adanası gitmiş sadece LI kalmış
LI ya uyan bir sürü şehir var memleketimizde örnek KonyaLI ama uymuyor neyse boracım büyüğümsün sen beğendiysen başka söze gerek yok işin mavrasındayım ama ben eski halini tek geçerim
sağolasın cenkizim
hoşbulduk zafer ciğerim
teşekkür ederim hasan, şu an bayağı iyi gibiyim
hocam hoşgeldin, iyi ettin gelmekleama biz buraya sadece ticari amaçla takılınmasını sevmeyiz.bir arkadaş olarak takılıp gerektiğinde bildiğin konularda yardımcı olmak fikrindeysen başımızın üstünde yerin var.
ama yok ben ticaret adamıyım diyorsan, hepimiz motor nereden alınır, parça nereden bulunur biliyoruz burada reklam yapman doğru deyil
ben fikirlerimi açık yazmayı severim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Gürsel abi ne kadar yatacan daha. sen alışık değilsin yatmaya. pazar gününe kadar yat. pazar günü motorda kendine gelirsin.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
Ahmet, birde bıyık bıraksan süper olacak o zaman tam bir meksikalıya benziyecen
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Bora bana kızdın dimi burdan öyle görüyorum,hani derler ya köşker sevdiği deriyi yerden yere vururmuş yanlış anlama,kalbini kırdıysam özür dilerim,ama iu avatarındaki halin çok tatlı ve sevimli,yeni halin için aynı şeyi söylemiyorum ya eskiye alıştık ondan garipsiyorum neyse istediğin kadar fırça atabilirsin,senin her türlü halini severiz
abi kurt kaynıyor inan pazarı iple çekiyorum, inşallah problem olmazsa burunda hepberaber yolda olacağız
ha ha haahhhaaa ya arkadaşlar bi imaj furyasıdır yürüyor siz benim dolma burun imajımı gördünüzmü
+ 1 deyil 10
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
kızı kolda fazerı yolda severim.
ben çııkar malum mesai bittiiiiiiii,turgay abi yüzünü gören cennetlik, saygılar
vay yakışıklım burdaymış...içerdeydik kanka...bi temiz çamaşır atlet fanila bile getirmedin ne de ziyaret ettin...özlemedin demek ...
valla önce kaza sandım aklım gitti...atlarız uçağa geliriz kanka...gereken neyse yapılır...öperim dostumsun...kardeşimsin...
bırak bu işleri abi...ne fırıldak çeviriyon bakim... bak yengeme sölerim...
YUSUF abimden bi haberi olan var mı...Havalı Yusuf...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)