Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bora abi yeni yeni imajın güzel olmuş...
Gürselim demirim geçmiş olsun açil şifalar dilerim.
Adana MT ye selamlar...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
öyle demee,sizler hala gençsiniz.
umarım.
merhaba,uzun süredir aranızdayım,askerlik,evlilik,ehliyet işini M.Ö. halletmiştim.
inşallaaaah.
o dekoru tamamlıyor,dekorasyoncumun ve fotomun önerisiydi
hepberaber inşallah.
sağolasın kanka
niye ne zaman bir yaramazlığımı gördün,sanki biz karadenize mi gittik de.
eveeeet.
hepinize teşekkürler sevgili dostlarım,beni izlemeye devam edin.
-demirgürsel kardeşimize tekrar geçmiş olsun.
-bence de bu akşam yine ademin oraya gidelim.ben orada olacağım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
İyi Akşamlar Millet
Gündüz yememiş içmemiş yazmışsınız, hepsini okudum.
Yarında bu saatte okuyacağım, az ve öz yazın.
Bu arada aramızdaki en gevezenin muzaffer1968 olduğunu biliyormuydunuz?
Bora abi yeni imajın süper olmuş. en az seni 10 yaş gençleştirmiş vallahi.
Demir gürselim adaşım. tekrar büyük geçmiş olsun. allah acil şifa versin.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
arkadaşlar,şimdi ademin oradan geliyorum,acaip rüzgar vardı,bekledim kimse gelmedi,bende hemen eve gelip yazayım dedim.
Degerli arkadaşlarım ve dostlarım.baktımki millet imaj degistiriyor,niye yalan söyleyim KISKANDIM.bunun için yeni imajımı sizlerle paylaşmak istedim.malumunuz bizler osmanlının cocuklarıyız.belkide kara muratın torunlarıyız.bu yüzden bi günlük operasyonla artık beni yeni imajımla göreblirsiniz.hepinize degerlı yorumlarınız ıcın tesekkur ederim
kızı kolda fazerı yolda severim.
Muzaffer Abiiiii, Büyüksüüüüüüüüün
Ortadoğu ve Balkanların en maço motorcusu
saçlar 4. lui,bıyıklar kamaşullah gibi olmuş kardeş.bir motorcu ancak bu kadar yakışıklı olabilir.
Adana motor grubunun değerli üyelerine merhaba , iyi akşamlar.İsmim Tamer Tetiker.Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktayım. Sevgili Mustafa Özbayrak'ın arkadaşıyım ve ondan aldığım bilgiler ile bu gruba katılma ve yazma fırsatı buldum.Motosiklet konusunda yeniyim ve halen Yamaha 125 kros motora biniyorum. Pazar günü bir doktor arkadaşım ile birlikte Osmaniye gezisine katılmayı planlıyorum. Herkese tekrar iyi akşamlar...
Gürsel abi çoook çook geçmiş olsun abim...
Mete_Han kardeşimm hoşgelmişsiiiinnnnnnnnn.Sana Facebook da Mete_Han MT ye geri dönsün diye kampanya başlatmıştı Sinan bizde destek vermiştik demek aşı tutmuş.Hoşgeldin Gurbaan
Bora abi çok yakışıklı olmuşsun valla dedikleri gibi 10 yaş gençleşmişsin.Ama eskiden Muzaffer abimle Karasokuda Kaynakçı bayramın oralarda neler yapıodunuz onuda ayrıca bilmek istiyorum oralar eskiden çok neşeli yerlerdi
Born To Be wild,Live to Ride...
-hoş geldiniz,tamer bey.pazar günü görüşmek üzere,
-teşekkür ederim birkancığım.ama kaynakçı bayramın orayı sakın karıştırma.
-arkadaşlar,genel istek üzerine;pazar günü sabah,ceyhan tarafı MOLA tesislerinde,saat 08,00'de buluşacağız.HAREKET SAATİ KESİN:08,30' dur.gelecek arkadaşlara duyurulur.
heeee ben orayı genelev diye duymuştum. siz ne yapıyordunuzki orada. zaten bu muzaffer abiyle bora abi şu milleti yoldan çıkaracaklar, sonrada motorculara sapık diyorlar.
tamer bey hoşgeldiniz. siz bakmayın bizim yazdıklarımıza, ne düzeysiz adamlar demeyin bize. biz arada bir takılıyoruz birbirimize. oda birbirimize bağlılığımızdandır.
sağolasın halukcum.inşallah kurtulacağım
teşekkür ederim erginbay kardeşim
sağolasın yusufcum
malesef cengizim abim doktorum arkadaşların kesinlikle sigarayı bıraksın dedi
teşekkür ederim ahmet abi, biraz toparlanabilirsem osmaniyede beraberiz
kankam hoşgelmişsin gurban olduğum, vallahi çok sevindim dönmene.kaza yok Allaha şükür, burun problemi operasyunuydu, kurtulacağız inşallah
TEKRAR HOŞGELDİN ÇOK SEVİNDİM
Allah razı olsun hasan, en büyük eziyeti tampon olayı, o çıkınca gerçekten çok rahatladım, sadece halsizliğim var, onada sanırım zaman ilaç olacak
sağolasın aydemirim, Allah razı olsun
teşekkür ederim bora abicim
teşekkür ederim adaşım
hocam hoşgelmişsiniz, en kısa zamanda tanışmak dileğimle
birkanım sağolasın
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydın adana mt'nin rüzgar sevdalıları
Günaydın Millet
Gürselim hoşgeldin tekrar
Sn.Tamer Tetiker geldiğine sevindim, ama motoruna sevinemedim (zamanında bende de vardı )
Acil şifalar Gürsel. Burun Tampon'u oldukça rahatsız edicidir ama birkaç günlük sıkıntının sonrasında çok daha rahat edeceğine inanıyorum. Allah cümlemize sağlıklı, huzurlu bir yaşam nasip etsin dostum. Tekrar geçmiş olsun.
Tamer bey hoşgeldiniz.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Herkese günaydın. akşam kimse bi yerlere gitmemiş anlaşılan. Hava da iyi serindi. bora abi yeni imajıyla soğuklara meydan okuyor. aman gaza gelme sayın abim, soğuk pis çarpar ona göre.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)